2777
2789
عنوان

از دست مادرم چکار کنم کجا برم

1175 بازدید | 15 پست

من چند ماه پیش قهر رفتم خونه بابام دو ماه قهر بودم تو اون دو ماه هم ما تا تونستیم بع اونا حرف زدیم هم اونا به ما بعدش شوهرم خیلی پشیمون شد و با وساطت کلی شرط و شروط برگشتم ازخق نگذرم تو این چند ماهی که برگشتم پشیمانم نکرده مثل ملکه ها باهام رفتار میکنه ولی از امان از حرف های مامانم تا زنگ بهم میزنع یا میام خونه بابام شروع می‌کنه به حرف زدن که اون موقع قهر بودین اینجوری گفتن اینجوری گفت اونقدر دلمو سیاه می‌کنه  وقتی برمی‌گردم زندگی رو به شوهرم سیاه میکنم این هیچی امروز دوباره اومدم خونه بابام باز مامانم شروع کرد شوهرت فلان جا اینجوری گفته اونجوری هر چی گفتم مامانم ماهم ابرو حیثیتشو بردیم الآنم دیگه گذشته ول نمیکنه باز گفت و گفت دلمپ سیاه کرد و آخرش به مامانم گفتم دیگه برنمی‌گردم پیش شوهرم زنگ هم به شوهرم زدم کلی حرف بارش کردم و بلاکش کردم دارم دیوانه میشم دیگه نمی‌دونم چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشی که خودت پختی ، وقتی دعوا رو از زیر سقف خونه ببری بیرون دیگه دعوا بین زن و شوهر نیست بین خانواده ها هست و قطعا اگر شما یادتون بره اونا یادشون نمیره

الانم مسئولیت کارت رو به عهده بگیر خودت نباید خراب میکردی رابطه رو چه ربطی به مادرت داره مگه دهن بین هستی؟

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

آشی که خودت پختی ، وقتی دعوا رو از زیر سقف خونه ببری بیرون دیگه دعوا بین زن و شوهر نیست بین خانواده ...

نمیدونی که ولم نمیکنه از وقتی پامو میزارم تو خونه شروع می‌کنه مگه ولم می‌کنه هر چی بحث عوض میکنم هر چی میگم مامانم ما ده برابر اینا گفتیم ول کن دیگه 

توهینی که به من کردی لایق خودت و پدر و مادرته مادرت خوب میشناسه دخترشو دمش گرم که حقتو میذاره کف دست ...

هر حرفیم بزنی دیگه جوابتو نمیدم چون زندگی که الان داری واسه مکافاتت کافیه