2777
2789
عنوان

مامانای باردار نیان

99 بازدید | 11 پست

بنظرتون بچه دار شدن تو این دنیا ( منظورم فقط ایران نیس که حمله کنن یه عده)

هنوز درسته؟

ینی واقعا ترسی از آینده بچه نباید داشت؟

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 

خیر

درست نیست

مگر اینکه واقعا شرایط ایده آلی داشته باشی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نباشه

زندگی ادامه داره...همینطور بوده و گذشته،والا آینده بچه های الان خیلی بهتر از خودمون میشه،مگ خودمون چی شدیم

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

درسته جو جامعه تاثیر گذاره ولی خوب ترجیحا یجوری تربیتش کن که خودش بتونه درست و غلت و تشخیص بده اینجوری تو دام نا اهل نمیوفته و کمتر قاطی گردباد های اجتماعی میشه کلا همه چی بستگی به خودت و تربیتت دارهچجوری محبت میکنی راه درست و براش بدون اجبار و زور ترسیم کنی همه چیز به پدر و مادر بستگی داره و خطرناک تر از شرایط جامعه پدر و مادر نادان هستن که به بلوغ فکری نرسیدن

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱

بنظرت چرامن خودمم مخالفم میخوام نظر بقیه رو بدونم

چون نمیتونی یه بچه با روان سالم تحویل جامعه بدی

وقتی شرایط نداشته باشی و نیاز های بچه تامین نشه خب قطعا تو شرایط سختی بزرگ میشه و مشکلاتی براش به وجود میاد که هم برای مادر و هم بچه سخته 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

من به مامانم از اول گفتم هنوزم میگم

گفتم از من نوه‌ نخواه . من بچه تو این جامعه به دنیا‌ نمیارم‌

مخصوصا اگه بخواد دختر باشه 

بازم پسر بهتره

اگه بچه بخوام‌ تو این کشور دوس دارم پسر باشه اگه نه اصلا نمیخوام

من خط قرمزم بچه دار شدنه.

خوشبختانه با شخصی هم ازدواج کردم که هم عقیده هم هستیم.

ما در جهانی غیر‌قابل پیش بینی زندگی‌ میکنیم.

ما به عنوان والدین حوادث، معلولیت، بیماری، جنایت، بیماری های روان، یتیم شدن ، جنگ. پیری،ناتوانی ، رنج ، و در آخر مرگ رو به فرزندانمون هدیه میدیم. 

ربطی هم نداره کجای این دنیا باشیم. هیچ انسانی از رنج در امان نخواهد بود. 

من ظرفیت و وجدانم نمیپذیره که بخاطر لذت خودم یک انسان دیگه رو وارد این چرخه کنم بعد دائمأ دلم بلرزه که اگه اون بمیره یا خودم بنیرم چی میشه.

چرا نباشهزندگی ادامه داره...همینطور بوده و گذشته،والا آینده بچه های الان خیلی بهتر از خودمون میشه،مگ ...

از کجا میگی بهتر از ما میشه 

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 
از کجا میگی بهتر از ما میشه

خب از همین الانشون ک صد پله بالاتر از بچگی ما هست.‌..

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
چرا نباشهزندگی ادامه داره...همینطور بوده و گذشته،والا آینده بچه های الان خیلی بهتر از خودمون میشه،مگ ...

مگه خودمون چیشدیم؟ 

یعنی شما کاملاااااا از همه چییییز راضی هستین؟ و فکرمیکنید نسلتونم باید این دنیارو ببینه؟