2777
2789

دوستان گل من چون بچه کوچیک داشتم دنبال کار بودم از بازار کارنت رو نصب کردم با معرفی یکی از دوستان الان هم مشغولم خداروشکر هم به کارای نینی میرسم هم درآمد دارم گفتم برای شما هم بزارم 

اگر دوست داشتید کد من رو به عنوان معرف بزنید خودتون 105 هزار تومن هدیه می گیرید من 30 هزار تومان 

b09456294

این کد معرفم هست👆 خوشحال میشم بزنید هم اینکه کار پیدا می کنید 

فقط من متوجه نشدم؟! 🫤🤔

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی به یه زبان دیگه عم تو این سن مسلطه!؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بله انگلیسی

پشمام🥲😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دخترم دو زبانه هستدنبال یه بچه ی دیگه میگردم که مثل دخترم دوزبانه باشهانگلیسی

آها 

آخه گفتی پارتنر تعجب کردم 

همینو راحت بگو دنبال یه دوست میگردی همسن دخترت که انگلیسی رو بلد باشه باهم صحبت کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕