2777
2789

من الان یه ماهه سزارین شدم اونم به بدترین شکل ممکن که حتی یاداوریش هم کابوسه برام . الان که یه ماه گذشته هم درد زیادی دارم و هم اینکه تمام بدنم درد میکنه مثل بدن دردی که موقع انفولانزا میگیریم من خودم حدسم اینه که جای عملم عفونت کرده و این دردا برا همونه اما دکترم که میرم میگن نه عادیه. شما خودتون یا اطرافیانتون اینجور نبودن ایا؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

كمر درد كه طبيعيه. استخونات هم شايد زياد دراز كشيدي .

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اگه شير هم ميدي حتما كتف درد و پشت درد داري. كمبود كلسيم رو هم بگو دكترت چك كنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمر درد نه کل بدنم استخوناش درد میکنه گاهی هم تب و لرز میشم دکتر فقط برام مسکن نوشته 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

حالا حالم که بهتر شد یه تاپیک راجع به زایمانم میزنم تا ببینین چی کشیدم

اره اتفاقا همین قصد رو هم دارم که یه ازمایش کلی بدم

از عوارض دارهاي اتاق عمل هست يدونه آمبول دگزا بزني براي هميشه اين استهون دردت تموم ميشه

واى نه هيچ وقت اين كار رو نكنى خودت الان بدنت ضعيفه دگزا داغونت مى كنه پوكى استخوان مى گيرى

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
حالا حالم که بهتر شد یه تاپیک راجع به زایمانم میزنم تا ببینین چی کشیدم

من ک بعداز سز جای عملم بخیش باز شد ب دکترم گ گفتم گف چیزیش نیس ازش عفونتم میومد😑

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍