2777
2789

یعنی مثلا ورزش و پیاده روی و مراقبت توی خوردن غذاها و اینا و بعد بریم سراغ متخصص زنان و دریافت دارو

یا اینکه بریم سراغ طب سنتی و عطاری ها و پک هاشون

یا که با یک ماما همراه بشیم و بریم جلو!؟

کدوم!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پنج سال باردار نشدم  تنبلی تخمدان داشتم پارسال شهریور رژیم غفاری گرفتم ن برای بارداری برا دل خودم از ۷۹شدم۵۴امسال خوابمو تنظیم کردم یعنی تا یازده و نیم فوقش دوازده نیخوابیدم صبح پا میشدم دو ماه نشد باردار شدم 😑الان نه هفتمه🥲بدون هیچچ دکتری بلارم نرفتم دکتر

❤️

اصلا سراغ طب سنتی نرو 

اما اصلاح سبک عالیه برای همه چی برو سبک زندگی سالم رو انتخاب کن برای تمام اعضا بدنت مفیده 

برای تنبلی تخمدان هم سبک زندگیت باید عوض بشه 

بعد از یکمدت هم برو پیش دکتر زنان

من با اصلاح سبک خیلی بهتر شدم قبلا pcos بودم ولی ماه پیش آزمایش خون و سونو دادم فقط یه کیست ۲۰میلی متری داشتم ولی هورمونی همه چیم اوکی شده منظم هم شدم

Life is too short to not enjoy
طب سنتی هیچ چیزو درمان نمیکنه چرا اینو متوجه نمیشید واقعا

آفرین همینه 

همشون دم و دستگاه زدن کلاهبرداری میکنند 

اصلا معلوم نیست تو این شیشه تا و دم نوش ها چی هست 

مثلا اگر بگه بیا این رازیانه رو بخور برات خوبه که سودی نداره باید یک شیشه از یک چیزی درست کنه که بتونه به قیمت بالا بفروشه 

آفرین همینه همشون دم و دستگاه زدن کلاهبرداری میکنند اصلا معلوم نیست تو این شیشه تا و دم نوش ها چی هس ...

اره بابا چند سال پیش مامان ساده ی من یک میلیون داده بود ب یکی از این دکترای طب سنتی ی مشت آت وآشغال ریخته بود تو ظرف بوی گند میدادن داده بود بهش .واقعا از اونا انتظار دارین خوبتون کنن؟