2777
2789

۳ سال اقدام دیگه بسه هیچ مشکلی نداریم کاش مشکل داشتیم کاش .ایمن ماه لتروزل هم خوردم بعد ۴ روز تاخیر پریود شدم دیگه کم آوردم چقدر گریه کنم خداااا انگار اصلا من نمیبینی هرکه بامن اقدام بود باردارشد بچشم دنیا اومد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ و صلاح خدا با ما فرق میکنه

بیخیال باش و بسپر به خودش. بچه ای که تو طالع ما باشه به وقتش میاد و درست زمانیکه فکرشم نمیکردی ❤️

با اطرافیان خودتو مقایسه نکن فقط روحیت ضعیف میشه و ناامید میشی

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.

نگاه میکنه صبر داشته باش بیخیالش باش میشه من بعد چها. سال ناباوری اینقدر گریه کردم تو این مدت دو بار آیو ای ناموفق میخاستم ماه دیگ برم ای وای اف کلا بیخیال شده بودم خداروشکر باردارشدم ۶ هفته هستم بدون یه قرصی یا آمپول خدا بزرگ خیلی 

خدایا یعنی میشه منم لایق مادر شدن بدونی خودت کمکم کن 💖💖💖💖💜💜💜💜
تاریخ و صلاح خدا با ما فرق میکنهبیخیال باش و بسپر به خودش. بچه ای که تو طالع ما باشه به وقتش میاد و ...

خسته شدم بخدا ۴ روز انداختم عقب شوهرم هر روز زنگ میزد چی شد زن داداشم جلوگیری هم داشت باردارشده بعد من 

نگاه میکنه صبر داشته باش بیخیالش باش میشه من بعد چها. سال ناباوری اینقدر گریه کردم تو این مدت دو بار ...

میشه از ته دلت برام دعا کنی کم آوردم ۴ تا دکتر عوض کردم میگن مشکلی نداری برو اقدام کن اخه تا کی اقدام

خسته شدم بخدا ۴ روز انداختم عقب شوهرم هر روز زنگ میزد چی شد زن داداشم جلوگیری هم داشت باردارشده بعد ...

مقایسه نکنید

من بعد ۶ سال بچه دار شدم حتی یکبار هم بهش فکر نکردم که چرا نمیشم و مقایسه که اصلااااا

به وقتش خدا دوتا پسر دسته گل بهم هدیه داد

فقط بهش فکر نکن چون استرس بدن زن و هورمون نابود میکنه

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
میشه از ته دلت برام دعا کنی کم آوردم ۴ تا دکتر عوض کردم میگن مشکلی نداری برو اقدام کن اخه تا کی اقدا ...

ب امید خدا باردار میشی فقط صبر کن ایشالااا کدوم شهری گلم چن سالته

دلم شکسته امروز آنقدر گریه کردم

صبور باش عزیزم 

من خودم نه ساله ازدواج کردم اما اصلا قصد بچه دار شدن نداشتم 

الانم ندارم ،اما ی مشکلاتی برام پیش اومد دو سه روز گریه کردم بعد اصلا سپردم ب فراموشی ،برای چکاپ بعدی ک رفتم همش حل شده بود  

میشه از ته دلت برام دعا کنی کم آوردم ۴ تا دکتر عوض کردم میگن مشکلی نداری برو اقدام کن اخه تا کی اقدا ...

میری سونوگرافی فولیکول غالب داری سایزش چقدره