2777
2789

دخترم کلاس هفتمه همیشه تو درساش خوب بود فقط ریاضیش یکم ضعیف بود 

امسال که راهنمایی هست تو مهر ماه خیلی خوب پیش رفت معلم هر امتحانی میگرفت ۲۰ یا ۱۹ میشد 

الان تو ریاضی نمره صفر تا فارسی پنج و نیم 

تو علوم چهار و نیم 

فقط هم وضعیت دخترم اینجوری نیست چون از مادرای همکلاسیاش پرسیدم گفتن وضعیت بچه های ما هم همینه 

بهم میگه من که همش میخونم ولی چرا نمره هام الان اینجوریه  واقعا نگرانشم الان اینجوریه تو امتحانات نوبت اول و دوم میخواد چیکار کنه 😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی داره؟

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خودتون باهاش کار کنید واقعا عجیبه  اگه از هفتم لنگ بزنه دیگه تا سال نهم لنگ میزنه ببینید مشکل از کجاست سال هفتم اونقدرام سخت نیست 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

چون تازه وارد راهنمایی شده عادیه

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

مطمینی مادرا دروغ نمیگن؟ یعنی همه صفر میگیرن؟

همه صفر نمیگیرن ولی وضعیت نمره های کلاس خیلی بده یکی ۵ میشه یکی ۹ میشه مادرا گفتن خیلی کم پیش میاد بچه هامون نمره های ۱۹ یا ۲۰ بگیرن بیشتر از ۱۰ به پایین میگیرن 

همه صفر نمیگیرن ولی وضعیت نمره های کلاس خیلی بده یکی ۵ میشه یکی ۹ میشه مادرا گفتن خیلی کم پیش میاد ب ...

خب مادرا جمع شین یه نماینده بفرستین پیش مدیر ببینین مشکل بچه ها هستن یا نحوه اموزش

راهنمایی با ابتدایی فرق داره اون خیلی خوب های ابتدایی ملاک نیستن دختر شما درسش ضعیفه باید بیشتر وقت ...

من درس های ریاضیشون رو خوب بلد نیستم چون ریاضی زمان ما الان با ریاضی زمان اینا خیلی فرق داره 

تا جایی که بتونم کمکش میکنم ولی منم زیاد وقت نمیکنم خودش بیشتر وقتا کسی نیست کمکش کنه 

امیدوارم وضعیت درساش خوب بشه