2777
2789
عنوان

از یه دندون پزشکه خوشم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 95 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سطحم میخوره بهش حتی بالاتر هم هست

خب پس بنظرم بجای اینکه زیاد بهونه پیدا کنین برای دیدنش ، همون اول حرف دلتونو بزنین ازش خواهش کنین که باهاتون اشنا شه یه مدت حرف بزنین 

شرکت واردات قطعات خودرو و خدمات خودرو دارمدکتری مهندسی مکانیک دارم میخونم از شریف

خب پس به قول دوستان با گل و شیرینی برو خجالتم بذار کنار مستقیم باهاش درمیدن بذار البته به نظرم تو مطب حرف نزنید برو ازش درخواست کن باهات بیاد رستورانی جایی اونجا صحبت کنید

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

شروت واردات قطعات خودرو و خدمات خودرو دارمترم اول دکتری مهندسی مکانیکم

موفق باشین

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یعنی من عاشق شدم ؟

امیر ها که دائم العشق هستن 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

از راه حرفه و شغلم سر حرفو باز کنم ؟

همون توضیحاتی که تو تاپیک اول توضیح دادی عالی هست 

بگو کلی سختی کشیدی و... 

بعد بگو از شما خوشم اومده ، دوست دارم بیشتر باهم آشنا بشیم 

بعد فرداش به رستوران تو شهرشون دعوتش کن 

خودتم برو هتل