2777
2789
عنوان

خیلی خستم از دست شوهرم

163 بازدید | 6 پست

مدام بهم گیر میده اینکارو بکن اونکارو بکن 

به خانوادم گیر میده از دست اونا ناراحت میشه سر من خالی میکنه 

هرچی میشه ربط میده به خانوادم 

دیشب داییش دستشو دراز کرد دست بده باهام من معذرت خواهی کردم دست ندادم بهش شوهرم بهش برخورده چرا اینکارو کرده باهام قهر کرده 

میگه شاید تو خانواده شما براتون مهم نباشه ولی ما خانوادمون مهمه که دست کسیو رد نکنیم 

میگه من شوهرتم باید اونچیزی که من میگم انجام بدی 

منم گفتمش من از اولشم همینجوری بودم با مرد نامحرم دست نمیدم حتی تو فامیل خودمون میگه نه باید دست میدادی حالا داییش ناراحت نشد شوهرمن ناراحته باهام قهر کرده 

واقعا خستمه دیگه بهم گیر داده که باید درس بخونی بتونی ازمون استخدامی شرکت کنی ما پول نیاز داریم یه حقوق نمیشه 

وقتیم نه بیاری کلا اخلاقش باهام عوض میشه 

چیکار کنم واقعا وجودمو بغض گرفته دلم خیلی گرفته 

عزیزم کار درستی کردی یعنی چی که با داییش دست بدی وقتی دلت نمیخواد 

من ندیدم کسی با عمو و دایی شوهرش دست بده 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

یاد روزی افتادم که عموی شوهرم دستشو دراز کرد دست بده

من عذر خواهی کردم رد کردم

پدر شوهرم ول کن نبود

حالا من اصلا تو فاز محرم نامحرمی نیستم

حاضر بودم به سری محل دست بدم

ولی حس بدی داشتم که به اون دست بدم

😐😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم کار درستی کردی یعنی چی که با داییش دست بدی وقتی دلت نمیخواد من ندیدم کسی با عمو و دایی شوهرش د ...

اینا براشون عادیه البته بین زنداییاشو داییاش مامانش میدونم اینجوری نیست باباشم که مذهبی شدید 

ماهم بین خانوادم هیچکدوممون اینجوری نیستیم 

نمیدونم بنظرتون با خانوادش مطرح کنم این مسئله رو ؟

داییش گفت اشکالی نداره خوشم اومد نه گفتی سر اعتقادت موندی ولی شوهرم یجوری اخم کرده بود بهم با اینکه دیشب شب مهمی بود برای دوتامون زهرش کرد برام

یاد روزی افتادم که عموی شوهرم دستشو دراز کرد دست بدهمن عذر خواهی کردم رد کردمپدر شوهرم ول کن نبودحال ...

دقیقا منم حس خوبی نمیگیرم نه اینکه از اون شخص بدم میاد کلا دوست ندارم .مذهبیم نیستم شال میزنم ولی تیپمم میزنم ولی خوب اسنکارو دوست ندارم 

دقیقا منم حس خوبی نمیگیرم نه اینکه از اون شخص بدم میاد کلا دوست ندارم .مذهبیم نیستم شال میزنم ولی تی ...

خوب کردی

تو خانواده شوهر باید همین باشی به نظرم

۱۰۰تو نذاری👌👌👌♥️

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”