2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشته‌خون نمیاداصلا نمیااد؟یا مثلا خیلی کم میاد

نمیات

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

من با خواست خودم رفتم معاینه شدم که ببینم نوعش چیه البته همسرمم به زور بردم ..( نمیمود ) که خوب شد رفتم دکتر گفت ( ارتجاعی حلقویه ) حتی یک قطره خون هم نیومد ولی خیییییلی درد کشیدمااا خیلی 

من با خواست خودم رفتم معاینه شدم که ببینم نوعش چیه البته همسرمم به زور بردم ..( نمیمود ) که خوب شد ر ...

منم بخاطر طلاقم رفتم 

عقد بودم گفتن ارتجاعی هست 

ترسم از اینه بعد ازدواجم دردسر بشع وقتی خون نیاد😕

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 

منم بخاطر طلاقم رفتم عقد بودم گفتن ارتجاعی هست ترسم از اینه بعد ازدواجم دردسر بشع وقتی خون نیاد😕

تو عقد جدا شدی ؟؟

الان دوباره ازدواج کردی .. واسه معاینه ببین حتماااااا همسرت و ببر دکتر باهاش حرف بزنه بگه نوعش چیه ..

بعداً نشه برات دردسر .. خون نیومدن یه چیز عادیه برای خیلیا اینجوریه .. ولی پسرا واقعا نمی‌فهمن .. حتمااااا با همسرت برو 

تو عقد جدا شدی ؟؟الان دوباره ازدواج کردی .. واسه معاینه ببین حتماااااا همسرت و ببر دکتر باهاش حرف بز ...

ارع جدا شدم 

نه هنوز قرارع ازدواج کنم 

کاغذ دکتر رو دارم ولی اره با خودشم برم بهتره 

ممنون ازت🍃💕

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃