2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبختم عزیزم همچنین ناراحت نشیا ولی من از دراکو متنفرم پسره ی بیتربیت 😃😂پ.ن : هرمیون نه هرماینی � ...

معادل فارسی شو گفتم

در قسمت آخر(یادگاران مرگ ۲) وقتی مثلا عمو ولدی پاتر رو میکشه و اون تو بغل هاگرید تا جلوی هاگوارتز میاد و یهو از بغلش پایین میپره در واقع قرار بوده دراکو چوب دستی شو برای هری پرت کنه اما چون هری نتونست چوب رو بگیره این سکانس به طرز بی رحمانه ای حذف شد

تازه دراکو اگه از ولد مورت و باباش پیروی نمی کرد کشته میشد

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

معادل فارسی شو گفتمدر قسمت آخر(یادگاران مرگ ۲) وقتی مثلا عمو ولدی پاتر رو میکشه و اون تو بغل هاگرید ...

کتاب رو نخوندین ؟

اتفاقا این صحنه تو کتاب اصلا وجود نداشت 

طبق میل کارگردان میخواستن بیارنش تو فیلم که پشیمون شدن و حذفش کردن 

توی کتاب تا لحظات اخر جنگ دراکو با صراحت به اعضای ولدمورت اعلام میکرد من مرگخوارم من طرف شمام 

کلا خانواده مالفوی ها بنابر یسری دلایل سیاسی چهره شون و شخصیتشون تو فیلم کمی تغییر کرده 

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

کتاب رو نخوندین ؟اتفاقا این صحنه تو کتاب اصلا وجود نداشت طبق میل کارگردان میخواستن بیارنش تو فیلم که ...

من کتاب رو ۵سال پیش خوندم😐😐😐

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور