2777
2789

مال من که تا اینجا خیلی فرق داشت

من اولی لک نداشتم الان دومی داشتم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان روز ۲۴ سیکلت اما بی‌بی چک مثبت شده...بهش اعتمادی هست به نظرتون؟آخه ورزش میکنم سنگین

اگه مثبت شده اره من جفت بارداریمو چهار پنج روز قبل پریود فهمیدم با بیبیچک

ببین ورزش سنگین نکن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
ممکنه اشتباه شده باشه...بی‌بی چک مال یه سال پیشه؟خیلی دلشوره گرفتم

خب فردا صبح دوباره بزن امکان دو خط کمه 

تازه من سه روز قبل اینکه لک لانه گزینی ببینم بیبیچکم مثبت شده بود