2777
2789
عنوان

از اینکه دخترم تنهاست جیگرم میسوزه

491 بازدید | 30 پست

من تک دخترم

و دوتا داداش دارم

الان دخترمم قراره تنها بزرگ بشه

شرایط بچه دوم اصلا ندارم به هیچ عنوان

مخصوصا وقتی فکر میکنم پسر میشه دیگه اصلا دلم نمیخواد به بچه دوم فکر هم کنم

ولی از اینکه دخترمم قراره مث من بی خواهری بکشه خیـــــــــــــــــــــلی  غصه میخوره

من هیچ وقت نفهمیدم خواهر داشتن چه حسی داره

باخودم عهد بستم نمیذارم این احساسو دخترمم تجربه کنه

اما شرایط بچه دار شدن دوباره ندارم

چه روحی چه جسمی

هم اینکه بارها باشوهرم تا دم طلاق رفتیم بخاطر خانواده ش وبچه ننه بودنش ولی شکر خدا از وقتی با خانواده ش قطع ارتباط کردم زندگیم اروم ترشده نسبت به قبل

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

حالا ما هم که خواهر داشتیم خیلی مزیت خاصی نداشت من همیشه دوس داشتم تک بچه بودم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله دوستای خوب پیدا کنه براش مثل خواهر باشن.. با خانواده هایی که دختر دارن ارتباط بگیر 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من تک بچه ام خیلی خیلی راضی ام

تو سن کم راضی نبودم ولی مادرم مثل خواهر و رفیقمه 

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

منم همینطور

دخترم هفت سالشه و فعلا نتونستم براش خواهر یا برادر بیارم

خیلی ام غصه میخوره و گریه میکنه

بقول شما نمیشه وقتی شرایطش نیست بیاریم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دقیقا مثل منی

تک دختر با دوتا داداش

من بجات باشم حتی شده بچه از پرورشگاه میارم ولی نمیزارم دخترم مثل خودم تنها باشه

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜