2777
2789

دبیرستانیم یازدهم 

ی مشاور گرفتم از اول مهر ۱۰ ملیونم پول دادم حس میکنم خیلی بدردم نمیخوره شبا گزارش کار نمیگیره هفته ای یبار میرم پیشش فقط ی آزمون میگیره 

ناامید شدم نمیدونم چیکار کنم برنامه هم بهم میده ولی حس میکنم خودمن میتونم برنامشو اجرا کنم

بهش پیام بدم چی بگم که پولمو پس بده؟ گفت اگه حس کردین مشاور دیگه ای بدردتون میخوره بگین تا نصف پولو پس بدم

با پوله برم ی آزمون ثبت نام کنم حداقل بهترمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نصفش میره ک میره

حیفه دختر

تو اشتباه کردی یجا حساب کردی ، باید ماهانه میگرفتی اگ خوب نبود لغو میکردی

من خودم ۱۰ تا مشاور بیشتر عوض کردم و در اخر دیدم خودم از همه بهترم 

ولی خب همشون یکی هتسن ، تو بهش بگو ک انتظار دارم ازم گزارش کار بخوای ، منو تحت فشار بزاری 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خودت ازش کاربکش توزنگ بزن ازش کمک بخاه

جواب نمیده میگه چهارشنبه ها که میای راهنماییت میکنم

بهش گفتم معلمام خوب درس نمیدن و... گفت مدرستو عوض کن برو غیر انتفاعی که ۵۰ تومن پولشه خب ا کجا بیارم برم

نصفش میره ک میرهحیفه دخترتو اشتباه کردی یجا حساب کردی ، باید ماهانه میگرفتی اگ خوب نبود لغو میکردیمن ...

نمیدونم حالا شاید از نصف بیشتر پولمو بده 

ولی حس میکنم خیلی ناامید و افسردا شدم حس خیلی بدی دارم نمیدونم چمه

جواب نمیده میگه چهارشنبه ها که میای راهنماییت میکنمبهش گفتم معلمام خوب درس نمیدن و... گفت مدرستو عوض ...

پولتو پس بگیر ،دخترم هفتم قلمچی بود مشاورش شب وروز جواب میداد خیلی پشتش بود فقط چه شنبه ها کمه ،پولتو بگیر شده نصفم اشکال نداره

نمیدونم حالا شاید از نصف بیشتر پولمو بده ولی حس میکنم خیلی ناامید و افسردا شدم حس خیلی بدی دارم نمید ...

اکثرا همینن

اصلا براشون مهم نیس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

چی براشون مهم نیست

میگم‌گزارش کار و دانش‌اموزا براشون مهم نیست

واقعا اونجور ک پول میگیرن اهمیت نمیدن