2777
2789
عنوان

بالای تختتون چی زدین

148 بازدید | 9 پست

خانما قبلا بالای تختمون عکس عروسیمون بود و کناره ها عکسای کوچیک از سفرها و‌ بقیه مراسمات.اونا رو بردم رو دیوار رو برو .یعنی دیوار روبروی تختمون کلا پر از قاب عکس های حاشیه ساده و سفید هست البته پنج شش تا قاب طلایی ساده هم هست و سایزها مختلف از خیلی بزرگ تا کف دست.

بعد دوسال پیش  از این پر فرشته بزرگ طلایی خریدم اونموقع دیوارمون کاغذش سیاه بود. قبل عید اونارو هم دراوردم تا الان خالیه دیوار بالای سرمون.

چی بذاریم؟البته همسرم خودش طراحه و همیشه اون ایده داده و درست کرده اینبار میخواستم من درست کنم که مونده.

تخت الانمون طوسی روشنه متوسطه و تو انبار تخت قهوه ای داریم میتونم بشورم و عوض کنم.

مال شما چجوریه؟ 

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
لوح تقدیر هامو

اتاق متاهلی فرق داره با مجردی

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا دیوارو شلوغ میکنی زیبایی تو سادگیه ب نظر من

نه بنظر بد میاد ولی تو واقعیت و عملیش قشنگ میشه اگه متظورتون دیوار عکسامونه