2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کنار دارو خوردنت اصلاح سبک کن عزیزم

بعد دو سه ماه نتیجه شو میبینی.

من پرولاکتینم بالا نبود ، تستوسترونم بالا بود

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

😐ممنون از حرف خنده دارت دوست گلمدوساله اواره دکترام از مغز و اعصاب به زنان و برعکسولی همچنان خونریز ...

خب حرف من خنده داره یا شما ؟ دکتر رو ول کرد اومدی دست به دامن سایتی که نمیدونی اعضاش اصلا سوادشون در چه حده ....

خب حرف من خنده داره یا شما ؟ دکتر رو ول کرد اومدی دست به دامن سایتی که نمیدونی اعضاش اصلا سوادشون در ...

من اومدم تو سایت دارم میپرسم ببینم کسی اطلاعی داره ک باید چیکار کنم کجا برم کسی اینجوری بوده خوب شده یا تاابد همینجوره 

نگفتم بهم دارو بدن 

راسته میگن یکی از عوارضش شیر اومدن از سینه هاست؟

اره.شیر که نه من فشار میدادم ترشح میومد 

دارو خوردم ترشحا قطع شدن ولی خونریزی هرچن ماه یبار دچارشم.

پلی کیستیکم هستم

داغون شدم

اره.شیر که نه من فشار میدادم ترشح میومد دارو خوردم ترشحا قطع شدن ولی خونریزی هرچن ماه یبار دچارشم.پل ...

آخ امان از شر پلی کیستیک. منم عمرم رفت ولی این لعنتی خوب نشد. من اصلا خونریزی ندارم حتی اگه یک سال هم بگذره بدون دارم پریود نمیشم

عدد نرمالش باید چند باشه؟ من آزمایش دادم نوشته بود ۸

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ امان از شر پلی کیستیک. منم عمرم رفت ولی این لعنتی خوب نشد. من اصلا خونریزی ندارم حتی اگه یک سال ه ...

نمیدونم والا

واس من خیلی بالاس 

تو هر ازمایشگاهی رنجش فرق میکنه

مال شما عددش چنده؟ من الان آزمایشم دم دستم نیست وگرنه عکسشو میدادم

واسه من اواین بار ۶۹۵ بود

رنج ازمایشگاه نهایتش باید ۵۵۵میشد که بالابودم خیلی

دیروز دوباره آز دادم بارم بالاست

۳۷.۲

که رنج ازمایشگاه نهایتش باید ۲۶.۱باشه