2777
2789

سه روزه کمر درد کم داشتم 

ولی ازدیشب بدجوری کمرم درد میکنه و میزنه ب لگنم

دردش خیلی بدعععهه نمیتونم تحمل کنم کلی مسکن و امپول زدم خوب نمیشه 

انگار الانه پریود شم ولی خب تایم پریوذم نیست

تنبلی تخمدان هم دارم 

تکرر ادرارم دارم

بنظرتون دلیلش چی میتونه باشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دیکلوفناک بخورین آب رو اتیشه

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

سعی کن تواین موارد رحمت گرم کنی اون درد پریودی فشار بهت اورده زده ب کمرت قزص ویتامین ای برا کنترل دردش بگیر بخور یکم فعال بشع 

دمنوش چای کوهی و دمنوش اویشن بخور

چایی نبات سوپ 

اصلا تحت هیچ شرایطی چیزای سرد نخور زیاد رحمت مدام گرم کن اگه عفونت ادرار داری ۱ هفته ازیترومایسین بخور بهتر بشی میری دستشویی خوب خودت خشک کن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
سعی کن تواین موارد رحمت گرم کنی اون درد پریودی فشار بهت اورده زده ب کمرت قزص ویتامین ای برا کنترل در ...

اخه موقع پریودیم زیاد دردنداشتم این ماه

یکی ذوماهه ازدواج کردم نمیدونم این درده میتونه مرتبط باشه یا ن

میترسم کلیه هام عفونت کرده باشت

کلیت نباشه؟

اگه خدایی نکرده ارثی ناراحتی کلیه دارید برو یه سونو بگیر

اگه گودی کمر زیاد داری باید بری جراح مغز و اعصاب

شایدم فقط گودی داری و باید فیله کمر قوی کنی و تشک تختتون رو عوض کنی و الفن ایکس و مگنی فورت بخوری، زیاد واینسی، زیادم نشینی و...

دقیقا یماه پیش اینجوری شدم