2777
2789

توراخدا خانما آنقدر مردا رو پر رو نکنید

قرار نیست به هر قیمتی ازدواج کنید

راست میگههه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناهم ندیدیگ اطرافمون دور دست زناست 

مگر قدیمیاشون که اونا هم یا منقرض شدن یا انقدر پیرن که زن الان بهشون زور گرفته

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بعضیا از اول شعور ندارن دست خانوم‌ها نیست اخلاقشون همینقدر مزخرفه کاش قبل ازدواج آشنایی خوب داشتن خوب دقت میکردن هرچند بعضیا رو نمیکنن

توروخدا پسراتون رو خوب تربیت کنید پس‌فردا همچین شوهرهایی نشن خودتون دختر داشته باشید خوشتون میاد همچین دامادی داشته باشید؟

هرچند تربیت خانواده هم یه بخشیشه بقیه‌اش خودش مستقل یاد میگیره ولی تربیت اولیه هم خیلی مهمه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هدف از خلقت مرد چی بوده؟فک کنم یه موجود بدرد نخور ه

اصلا موندم تو جنس مرد

ولی  چاره داره

تنها چاره اش هم اینه یا ازدواج میکنید همه حقوق بگیرید به اضافه وکالت نامه ازدواج

یا اصلا باهاشون ازدواج نکنید 

این تاپیکا انرژی منفی به شدت بالایی دارن نخونین 

معلوم هم نیست راسته یا نه

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

خب شاید الکی میگن ولا گا که تو فامیل حتی از بدترین مردا هم هچین چیزی ندیدیم

فکر میکنی من دیدم 

من خودم تجربه کردم اینو میگن ظاهر زندگی آدما رو نبین

با چشمای خودم دیدم کسی رو ‌که ۳۶۰ درجه زندگیشه با اون چیزی که بقیه فکر میکردن اصلا افتتاح بود.

ببین من خوب مطلق وجود نداره

اصلا موندم تو جنس مردولی چاره دارهتنها چاره اش هم اینه یا ازدواج میکنید همه حقوق بگیرید به اضافه وک ...

خیلیا فقط میخان شوهر کنن

نه شناختی نه چیزی

همه رو نمیگما 

برای ازدواج یه آدم درست و امن پیدا کنید بعد ب خونه و ماشینش نگا کنید ک متاسفانه بیشترا فقط شرایط مالیو درنظر میگیرن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨