2777
2789
عنوان

مهمون مزاحمی😐 که نمیره

248 بازدید | 27 پست

سلام خانما من یه برادرشوهر دارم مجرده و تهران زندگی میکنه من و شوهرمم شیراز زندگی میکنیم و برادرشوهرم الان دقیقا یک ماهه که خونه ماست میگه دکترای تهران خوب نیستن😳 برای همین میخوام پیش دکترای شیراز درمان بشم😐 و چون چندین بار باید برم پیش دکتر می مونم خونه شما😳 
 من واقعا مهمون و مهمونی رو خیلی دوست دارم ولی از دست برادرشوهرم دیگه خسته شدم و چون نامحرمه یک ماهه توی خونه خودم راحت نیستم
 منم دوست دارم یه لباس باز و راحت تو خونه ام بپوشم ولی نمیشه
 دوست دارم یه مسافرت چند روزه برم ولی نمیشه واقعا کلافه شدم😭 نمی دونم چیکار کنم؟!

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شوهرت چیه؟

خودش باید بفهمه یک ماه خونه کسی نمونه حتی برادر. بذاریدش خونه شما مسافرت خودتون رو برید. 

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

یک ماهه دندون روی جیگر بزار فکر کن داداش خودته اومده خونه خواهرش اونم بنده خدا اومده خونه برادرش خونه غریبه که نیست حالا سال دراز برو مسافرت ادم وقتی مهمون داره که یاد سفر چند روزه نمی افته مشکل گرفتاری برای همممه هست بیماری و درد برای همممه هست ماباید باهم مهربون باشیم داناو خوش بیان باشیم😐🤣

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
همین حرفارو به همسرت بگو...

بهش گفتم میگه خب چطوری بیرونش کنم که محترمانه باشه هر جوری بیرونش کنم ناراحت میشه

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
بهش گفتم میگه خب چطوری بیرونش کنم که محترمانه باشه هر جوری بیرونش کنم ناراحت میشه

همسرت زنگ بزنه به مادرش بگه داداش اومده اینجا خانومم معذبه شما جوری ک از ما ناراحته نشه بهش بگو ک برگرده تهران...

اگه اهل حساب کتابه بگو ما هم  تابستون یکی دو ماهی میایم تهران خونه شما میخوام همه تهران رو بگردم میگن کلی جای دیدنی داره و رستوران و غذاهای خوب بعدم تو گوشیت عکس مراکز تفریحی رو نشونش بده بگو حتما باید همه جارو بریم بگردیم و....