2777
2789
عنوان

واسه ملمانم دعا کنین

82 بازدید | 13 پست

دیروز ساعت بعدازظهر ساعت6 همینجوری الکی یهو خالش بد شد، بردیم بیمارستان نزدیک سی تی اسکن و اینا... گفتن ما نمیتونیم منتقلش کردن یه بیمارستان دیگه... 

اونا میگن یه لخته ای تو سرش بوده خونریری کرده، دیشب عملش نکردن، مامانم دیشب همش گریه میکرد و حالش بد بود، اونام اصن توجه نمیکردن انگار... 

توروخدا دعا کنین خوب شه، فقط 44 سالشه😭

پسرم زندگیمه♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انوریسم مغزی بوده اگه الان هوشیاری خوب میشه دارو میدن بعدم شاید لخته را اگه جذب نشه مثل انژیو هست خارج میکنن یعنی نیاز به جراحی نداره حالا به موقع فهمیدن و درمان شده یکی از اقوام ما جوان بود اینقدر دیر پذیرشش کردن و هی میگفتن حتما مواد کشیده هرچی میگفتن این پاک و سالمه بعد فهمیدن مثل مادر شماس و ان مثل سکته مغزی شد و مشکلاتش بیشتر شد یکم بدنش لمس شد اما مادرشما مشکلش خوب میشه

انوریسم مغزی بوده اگه الان هوشیاری خوب میشه دارو میدن بعدم شاید لخته را اگه جذب نشه مثل انژیو هست خا ...

الان بیمارستان سیناست... بخدا دیشب عی میگفتیم سردشه حتی پتو هم نمیاوردن... 

پسرم زندگیمه♥