2777
2789
عنوان

به نظرتون نامزدم چی میگه

282 بازدید | 19 پست

سلام من دانشجو ام با پسر عمو نامزدم 

بعد امروز چندین بار به بچه ها اخطار دادم سکوت کنند اما بلند بلند تو کلاس درس تخصصی حرف میزدن بعد ده بار اخطار صدامو بردم بالا گفتم بسه دیگه عه 

پسرعموش اومد جلو دوستام جلومو گرفت کلی بهم حرف زد آره کسی چیزی می‌گفت می‌خواسته دعوا کنیم و می‌خوام به نامزدت بگم 

حالا چی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌فهمم چی نوشتی

من دانشجو ام بعد امروز بچه ها سر و صدا کردن هرچقدر تذکر دادیم همونجور ادامه دادن 

بعد من صدامو بردم بالا گفتم بسه دیگه عه

حالا پسر عمو نامزدم میگه می‌خوام به نامزدت بگم 

من دانشجو ام بعد امروز بچه ها سر و صدا کردن هرچقدر تذکر دادیم همونجور ادامه دادن بعد من صدامو بردم ب ...

به نامزدت بگه زنت گفته ساکت دیگه عه😂😂😂

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

من دانشجو ام بعد امروز بچه ها سر و صدا کردن هرچقدر تذکر دادیم همونجور ادامه دادن بعد من صدامو بردم ب ...

آهان 

غلط اضافه کرده 

اصلا نترس 

به نامزدت بگو جریان و بگو به فلانی بگو حد خودش بدونه حق ندارع تو دانشگاه بامن حرف بزنه من خوشم نمیاد 

دست پیش بگیر 

بعد قبلش به پسر عموی نامزدت بگو فلانی شعورش خیلی بیش از اینه که به اراجیف یه پسر مهدکودکی گوش کنه 

بهش بگو بره بگه مگه چی گفتی بگو داشتن داد میزدم گفتم ساکت بشن وااا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

میگفتی زودتر مگه بچه ای اونم باباته میخواد بره بهش بگه

به نامزدت هم بگو مسائل بیرون رو قاطی نکنه

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐