2777
2789
عنوان

طلسم و جادو

404 بازدید | 77 پست

منو شوهرمو طلسم کردن جدابشیم 

دعانویسا میگن اگه طلسمتو بشکنم دوباره اون طرف میره طلسم میزنه زندگیتونو بپاشونه راهکار دارین؟اگه اعتقاد ندارین لطفا نیاین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید باطلش کنی با طلسم بند

طلسم بندچجوریه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

منم شبیه توام با این تفاوت اونکسی ک طلسممو باطل میکنه خیلی پول میخاد ک من ندارم گفت طلسمایی ک برات کردن رو درمیارم میدم دست خودت

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

من اعتقاد دارم ..مگه میشه کاری کرد ! بسپار بخدا رودست خدا نیمده خطرناکترین دعاهارو خودش معلق میکنه . هروز نفرین میکنم کسی که بخواد طلسم مرگ و جدایی بندازه خونه یکی. خدا بنداز تو زندگی خودش همش همین دعارو کن بگو اون دردیو که به من داده با چشم ببینم ..هم این دنیا هم دنیا عذابشو بده بهش

منم شبیه توام با این تفاوت اونکسی ک طلسممو باطل میکنه خیلی پول میخاد ک من ندارم گفت طلسمایی ک برات ک ...

واسه منم خیلی پول میخواد اگه هم بخوام جورش کنم بعدا دوباره بزنن من چیکارکنم

جدی میگی!دعارو پیدا کن ..تنها راه دعا پیدا کردنشه بعد بشورش با گلاب و آب

اره بخدا 

توخونم نیستم میگه شوارتو طلسم کردن ولت کنه ولی اون خیلی میخوادت و اینبارم اگه باطل کنمو برگردی خودتو طلسم میکنن جوری که بچه دار بشی بچتو ول کنی جداشی

اره بخدا توخونم نیستم میگه شوارتو طلسم کردن ولت کنه ولی اون خیلی میخوادت و اینبارم اگه باطل کنمو برگ ...

نگفت کیه ..احتمالا مادرشوهره ..متاسفانه اونایی که طلسم برای یکی مینویسن معتادش میشن هی مینویسن ..طلسمم که باطل نمیشه .خدا نگذره ازشون .

نگفت کیه ..احتمالا مادرشوهره ..متاسفانه اونایی که طلسم برای یکی مینویسن معتادش میشن هی مینویسن ..طلس ...

گفت اونی که طلسم کرده پسر زاییده تا اخرشم دختردار نمیشع یه خاله داره که قسم خورده بود نزاره زندگی کنم پسرم داره