یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
منم شبیه توام با این تفاوت اونکسی ک طلسممو باطل میکنه خیلی پول میخاد ک من ندارم گفت طلسمایی ک برات کردن رو درمیارم میدم دست خودت
خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
من اعتقاد دارم ..مگه میشه کاری کرد ! بسپار بخدا رودست خدا نیمده خطرناکترین دعاهارو خودش معلق میکنه . هروز نفرین میکنم کسی که بخواد طلسم مرگ و جدایی بندازه خونه یکی. خدا بنداز تو زندگی خودش همش همین دعارو کن بگو اون دردیو که به من داده با چشم ببینم ..هم این دنیا هم دنیا عذابشو بده بهش