2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو پاره کردم بیاین بدوزین

499 بازدید | 15 پست

خانما من پسوریازیس دارم با حاملگی شعله ور شد🥺 میگن اگه سزارین کنی جای بخیه ها کوبلر میشه یعنی میگیره. طبیعی هم نمیتونم زایمان کنم کلپرافی شدم.

کسی بوده پسوریازیس داشته باشه و سزارین کرده باشه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یعنی با سزارین تشدید میشه؟ 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی با سزارین تشدید میشه؟

اره میگن خط بخیه احتمال زیاد زخم پسوریا میگیره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
یعنی چی چه ربطی به عنوانت داشت😐

نمیان اخه

دکتر متخصص

رفتم درست بشو نیست جدا از تبریز تا شیراز و تهران و یزد رفتم دکتر. جواب نمیده، 

فصد خون کردم یکم اروم شد البته قبل بارداری

اره میگن خط بخیه احتمال زیاد زخم پسوریا میگیره

خب عزیزم طبیعی زایمان کن بهتره

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

خب عزیزم طبیعی زایمان کن بهتره

نمیتونم عمل کلپرافی کردم و دکتر گفته بود بعدش نمیتونی طبیعی کنی چون کلا کانال و پرینه و همه جا تنگ تنگ کرد و منو شوهرم رضایت دادیم🥺

نمیتونم عمل کلپرافی کردم و دکتر گفته بود بعدش نمیتونی طبیعی کنی چون کلا کانال و پرینه و همه جا تنگ ت ...

خب سزارین کن انشالله چیزی نمیشه به خودت استرس نده برای بچه هم بده 

دکتر زنان که میرفتم بهم گفته بود هر بیماری داشته باشی همزمان با بارداری بیشتر خودشو نشون میده بعد از زایمان دوباره به حالت عادی برمیگرده

نگران نباش چیزی نمیشه

از این پیج هم کمک بگیر اگه مایلی 

najitabib

تو اینستا، من برای یه مشکلی ازش دارو گیاهی گرفتم خوب شد