دیگه توهین به این صورت اونم به خاطر یه همچین چیزی😑
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
آره واقعا به کی ضرری میزنه مثلا هرکی دوس نداره نره تو تاپیکش😅
من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚♀️
دنبال یه ایده میگرده هر چند وقت یه بار تاپیک های یکسان میزنه
قضاوتش نمیکنم ولی قائدتا باید دو حالت داشته باشه
یا جلب توجه یا واقعا منتظر یه روزیه که یه نفر بهش ایده ی شغلی بده
در هر صورت اگه نمیدونید رد شید خب😂
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
توهین کردن نداره ولی شورشو درآورده دیگه یکی در میون تاپیک اونه، خب ک چی؟! بعضیا خودشون خوششون میاد ب ...
اره واقعا این موضوع رو مخ میره موافقم
پسربچه استیه داداش هم داره که مدام تاپیک میزنه کدوم تخصص پزشکی پولسازترین هست
عه جدا؟😂درهر صورت تایم خودشون رو دارن تلف میکنن
فدات بشم مهربونمنم بنیت عاقبت بخیری خودت و عزیزانت فرستادم❤😘
🥲💖