امروز یهو تو ذهنم یه جرقه زده شد که بخونم برا کنکور مجدد تا دندونپزشکی قبول شم😬😬😬😬😬😬😬
نظرتون چیه؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با بچه ۴ ساله دارم برا کنکور میخونم مه مامایی بیارم😻
ای جان عزیزم کار بسیار خوبی میکنی مامایی خیییییلی رشته پر چالش و شیرینیه
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اخه سر همین مامایی قبول شدنم هم خیلی سختی کشیدم چون ده سال از درس دور شده بودم و بدون هیچ کلاس و معلمی قبول شدم
میگم شاید این بار جدی تر از قبل بخونم و چنتا معلم حسابی بگیرم قبول بشم
ای جان عزیزم کار بسیار خوبی میکنی مامایی خیییییلی رشته پر چالش و شیرینیه
عاشقشم دیوانه وار
یادمه اولین بار که به مشاوره ام گفتم فقط مامایی میخوام انقد ذوق کرد گفت تا حالا ندیدم کسی انقد مصمم برای این نوع رشته ها چون همه میگن سه رشته تاپ رو میخواییم
مامایی رشته خیلی خوبیه،،،، ولی اگر دندون رو بیشتر دوست داری برو،،،
اره عزیزم خیلی رشته شیرینیه
ولی ادمیزاد همیشه بالاتر میخواد