2777
2789
عنوان

آخه بعد ۱۷ روز نامسلمون؟! :\

425 بازدید | 11 پست

سلملکم خانوما
من این ماه پس از سالها که قرص جلوگیری میخوردم قطع کردم و کمی تا قسمتی هم اقدام داشتم ولی پریودم هی عقب افتاد ، هی بیبی منفی میشد تا امروز که بعد ۱۷ روز پریود شدم!!   

بنظرتون برم آزمایش هورمون اینا بدم یا ممکنه سیکلم بعدیکی دو ماه مرتب شه؟
اصلا کسی اینجا هست که سیکل معمولش ۴۵ روزه باشه مثلا و راحت حامله شده باشه؟ یا حتما علایم تنبلیه و برم دوا دکتر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ماه اول بوده اونم که می گی نصف و نیمه اقدام داشتی  صبر کن انشالله زود باردار می شی

مرسی از امیدواری گلفام جون. راستش زیاد منتظر نینی نبودم و میدونستم ماه اول شانسم کمه ولی اینکه ۱۷ روز تاخیر داشت یخورده نگرانم کرد که نکنه تنبلی چیزی دارم و طبیعی نیست یه چیزیم.

ب نظر من برو دکتر یه چکاب کامل بشو.خودت میگی سالها قرص میخوردی ک این خیلی ضرر داره

ماه بانو جون سه ماه پیش آزمایش دادم و همه چی خوب بود (هم رحم هم دو تا فولیکول هم سطح هورمونا) ولی خب قرص میخوردم و شاید قرص الکی تنظیمشون کرده...

حتما قبل بارداری به پزشک مراجعه کنید خانما

همینجوری دست به اقدام نزنید

ویتامین ها و بقیه موارد رو چک کنید حتما

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
حتما قبل بارداری به پزشک مراجعه کنید خانما همینجوری دست به اقدام نزنید ویتامین ها و بقیه موارد رو ...

سه ماه پیش چکاپ شدم از همه نظر و فولیک اسید و ویتامینم به دستور پزشک شروع کردم. فقط این که الان انقد تاخیر افتاد خواستم ببینم کسی هست کلا سیکلش طولانی باشه یا غیرمعموله و باز برم دکتر.

سه ماه پیش چکاپ شدم از همه نظر و فولیک اسید و ویتامینم به دستور پزشک شروع کردم. فقط این که الان انقد ...

اگه چک شدی که مشکلی نیست نگران نباش

اگه ماه اینده هم این اتفاق افتاد اونوقت به پزشک مراجعه کن

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین )