2777
2789
عنوان

حق با کیه

79 بازدید | 14 پست

بابام میوه آورده بود منم با اونا واسه دخترم تم ماهگرد درست کردم بعد عکسارو نگا کرد گف اره اون میوه ها فقط به همین درد میخورن منم ناخوداگاه برگشتم گفتم اره بگو برا ماه بعدشم بابای تو بیاره فقط به همین درد بخوره ناراحت شد بحث کردیم اعصابم خرد شد خب من با ذوق و شوق نشستم عکس گرفتم بعد اینم حرفشه الان تقصیر منه؟ خب اون چه حرفی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن مقصر اونه شاید توام زیاده روی کردی ولی نمیگفتی ام نامردی بود😬

حرصی شدم اگه موقع عادی بود قهر میکردم و میومد منت کشی ولی الان دست پیش گرف ک اره بابای من نداره و تو منت میذاری و این حرفا

حرصی شدم اگه موقع عادی بود قهر میکردم و میومد منت کشی ولی الان دست پیش گرف ک اره بابای من نداره و تو ...

اولش خودش  شروع کرده نباید اون حرفو میزد حالا که زده جوابشو شنیده 

به داشتن و نداشتن نیست باید یاد بگیره کجا و چطور حرف بزنه اونم از کسی که لطف کرده و میوه خریده حالا چه خوب چه بد

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
اولش خودش شروع کرده نباید اون حرفو میزد حالا که زده جوابشو شنیده به داشتن و نداشتن نیست باید یاد بگ ...

اره والا خوشحالم که کوتاه نیومدم بابام از باغش اورده همیشه هرچی باشه سهم مارو هم جدا میکنه حتی مادرشوهرم 

آقا برگشته میگه لازم نکرده چیزی بیارن دیگه خونه من

منم گفتم خونه تو نیس فقط ک تصمیم بگیری خونه منم هس

ولی اینم گفتم که منظورم به نداشتن بابات نبود انصافا من هنیشع احارامشونو نگه میدارم

اره والا خوشحالم که کوتاه نیومدم بابام از باغش اورده همیشه هرچی باشه سهم مارو هم جدا میکنه حتی مادرش ...

ولش کن یه چی گفته جوابشم شنیده منتظره بری منت کشی

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎