2821
2789
عنوان

سابسیزن صورت

359 بازدید | 39 پست

سلام قشنگا کسی سابسیژن انجام داده؟؟راضی بودین بعد از چند جلسه جای جوشا میره؟؟

برای جای جوش چ پیشنهادی دارین

من یک جلسه سابسیژن رفتم بد نبود ولی نمیدونم ادامه بدم یا ن

برا اسکاره درسته؟؟ 

و اینکه برا شما چقدره که انجام دادن؟؟ 

من خیلی کم دارم دکتر گفت انجام نده جواب نمیگیری بهتره لیزر کنی 

ولی الان یکیو میشناسم میخام برم پیش اون کسی رفته خیلی راضی بود فقط هم دارو میده ،لیرز و اینا نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا اسکاره درسته؟؟ و اینکه برا شما چقدره که انجام دادن؟؟ من خیلی کم دارم دکتر گفت انجام نده جواب نمی ...

منم میخواستم برم لیزرco²

من لک جای جوشام خیلیی کمه فقط منافذم زیاده نمیدونم چه کنم اکثرا میگن منافذ با هیچی نمیره

منم میخواستم برم لیزرco²من لک جای جوشام خیلیی کمه فقط منافذم زیاده نمیدونم چه کنم اکثرا میگن منافذ ب ...

والا یکی از اقواممون رفته میگه لیزر هیچ تاثیری نداشت برام ،فک کنم هر نوع پوست فرق داره

توی اینستا سرچ کن میترا باباخانی ، تعریفشو زیاد شنیدم ،حالا میخام حضوری برم پیشش ببینم برا من چیکار میکنه 

برا اسکاره درسته؟؟ و اینکه برا شما چقدره که انجام دادن؟؟ من خیلی کم دارم دکتر گفت انجام نده جواب نمی ...

اره من دوهفته ای میشه انجام دادم ولی تغییر زیادی نکرده پوستم الان موندم ادامه بدم یا ندم دکترم گفت سابسیژن و لیزر باهم انجام بده ولی خب برا لیزر ترسیدم چون میگن پوستو خراب میکنه🤷