2777
2789

مصرف گوشت گوساله و گاو و روغن نباتی،ماکارونی،برنج، قندهای صنعتی، ترشیجات،لبنیات مانند دوغ و ماست بدون مصلحات آن،تنقلات مانند پفک،چیپس، آبمیوه صنعتی، فست فودها و در نهایت مصرف مرغ بطور نامناسب و بمقدار زیاد برای بیماران پلی کیستیک توصیه نمیشود

ویژگی رفتاری مانند حرص خوردن،کینه جویی،استرس پذیری و بدبینی و شاخص شاد زیستی پایین موجب تحریک تخمدانهای پلی کیستیک میشود

تغذیه نامناسب،حمام رفتن در زمان پریودی،نشستن روی زمین سرد،مرطوب ماندن محیط شکم به خصوص اطراف رحم،فعالیت های پرفشار مانند ورزش های سنگین برای افراد دارای تخمدان پلی کیستیک ممنوع است

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مصرف گوشت گوساله و گاو و روغن نباتی،ماکارونی،برنج، قندهای صنعتی، ترشیجات،لبنیات مانند دوغ و ماست بدو ...

این اصلاح سبکه

از روغن تراپی هم غافل نشید

هرشب رحم و اطرافش رو با روغن سیاهدونه ماساژ بدید و کیسه آب گرم بذارید

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
مصرف گوشت گوساله و گاو و روغن نباتی،ماکارونی،برنج، قندهای صنعتی، ترشیجات،لبنیات مانند دوغ و ماست بدو ...

یا ابلفض هرکدوم هم رعایت کنم استرس و اضطراب رو چیکار کنم🤦‍♀️

برامحدودیت غذایی پس چی مصرف بشه؟ 

عزیزم میشه اگه اطلاع داری بیشتر راهنماییم کنی ممنون میشم ❤ 

اصلاح سبک تا حدی رعایت کردم میشه کامل تر توضیح بدی لطفا میدونم زحمته ولی واقعا نیاز دارم🙁

عزیزم ورزش حتما باید جز برنامه همیشگی زندگیت باشه مصرف قند و نوشابه خیلی خیلی کم بشه یا شایدم بتونی کلا قطعش کنی برنج و نون و ماکارونی و فست فوت مصرفش بیاری پایین 

مکمل ویتولایز مخصوص بانوان برند فور اور که کاملا ارگانیک هستش  برای تنظیم هورمون و کمتر کردن عوارض تنبلی تخمدان هستش از پیج as.forever_shop من گرفتم واقعا عالی بود این مکمل از داروخونه گیر نمیاد چون خارجیه 

یا ابلفض هرکدوم هم رعایت کنم استرس و اضطراب رو چیکار کنم🤦‍♀️برامحدودیت غذایی پس چی مصرف بشه؟ عزیزم ...

خانواده ماکارانی پاستا لازانیا قند و شکر مصنوعی چیپس و پفک رو کلا حذف کن

برنجو کم کن

مرغ گوشت گاو گوساله رو گرمش کن با ادویه یا هرچی ک میتونی

یا اینکه گوشت بوقلمون و گوسفندی جایگزین کن

درمورد لبنیات هم حتما با مصلحش مصرف کن مثلا شیر با خرما یا ماست و نعنا دوغ هم سعی کن کمتر بخوری

❌️لایکم نکنید لطفا❌️