2777
2789
عنوان

باردارم بیاین درد و دل خیلی تنهام

208 بازدید | 20 پست

۵ ماهمه، یک ماه و خورده ای خونه بابامم چون خونمون بنایی داریم خیلی اذیت شدم و خستم هنوز هیچ وسیله ای نخریدم برا بچه، کار خونه تمیز کاریش هم هست دست تنهام. از لحاظ روحی هم خیلی تنهام شوهرم کارش تا شب طول میکشه. این ماه کارم گریه بود... دست خودم نیست خیلی کلافه ام و همش واسه کوچکترین چیز ها باید تو سختی باشم.. هیچیم شبیه بقیه نیست نه زمانی که عروس بودم نه الان که باردارم مثلا....

عزیزم این حالاتت بخاطر عدم تعادل هورمون هاته که تو بارداری برای همه اتفاق میفته نگران نباش ان شالله بعد زایمان حالت درست میشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی خودتو بکن گریه نکنی خیلی

رو بچه خیلی تاثیر میزاره

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خدا فرج خیر بده منم زمان کرونا عروس شدم و باردار از همه فراری فامیلا میگن شکمتو ندیدیم تو بارداری چون تو قرنطینه بودم از خونه بیرون نمیرفتم دکترم رفتنی میومدم با الکل بغیر صورت همه جامو میشستم و بعد حموم.  خداتو شکرکن الان پیش خاتوادنی.  کارای خونه هم کمکت میکنن بااون شکمت نمیتونی کارکنی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

طبیعیه هورمونات ریخته بهم در کنارش سر خونه و زندگیت نیستی خسته ای واقعا حق داری

ولی منم همینجور یهوووو دلم میگیره مثل ابر بهار اشک میریزم! هرچی شوهرم میگه چی شده نمیتونم حسم رو بهش توضیح بدم

قبل دوتا سقط داشتم هی یادش میوفتم گریه گریه!😔

عزیزم هیشکی بارداریش گل و بلبل نبوده سخت نگیر من ماه اخر اثاث کشی کردم در یه وضعیتی که قابل توصیف نب ...

خونه بابام اینا خیلی پله داره دکتر گفته نرو انقد پله منم پرسیدم تو خونه

خوبه که بنایی دارین اتفاقا. خونه قبل زایمانت مرتب میشه. هنوزم ک سنگین نشدی.

میتونی بری خرید.

والا منم چیزی نخریدم هنوز. نگرانم نیستم. به مامانم میگم یه گهواره و ۴ دست لباس بخر بقیه‌شو بعد زایمان خورد خورد میخریمالان فقططططط به فکر خودت باش. آرامش داشته باش و به چیزای خوب فکر کن

خدا فرج خیر بده منم زمان کرونا عروس شدم و باردار از همه فراری فامیلا میگن شکمتو ندیدیم تو بارداری چو ...

خانوادم نیستن من مجبورم تو خونه تنها بمونم بدون رفتن بیرون، بعد سخت تر برام اینه خونه پدر و مادرم باشم بدون حضورشون قلبم داره وایمیسه