2777
2789
عنوان

کسی آی وی اف کرده

239 بازدید | 25 پست

دوستان همسرم آزمایش داد و متاسفانه مرفولژیش یک شد 

تازه بعد کلی دارو و رژیم غذایی، دکتر گفت آی یو آی کن 

و بعدش گفت آی وی اف کن… 

کسی اینکارو کرده؟ چه مدت طول درمانش؟ 

من انجام دادم جانم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

گروه ivf خواستی درخواست دوستی بده

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به آمادگی بدن شخص داره و همه مدارک کامل باشه اول تخمک کشی و بعد شرایط خوب باشه بعد چند روز انت ...

من مشکلی ندارم ولی متاسفانه از بچگی تالاسمی مینور دارم 

عزیزم 🥺 میشه برام بگی؟ چقدر طول کشید تا باردار بشین؟ درد داشته؟ هزینش چقدره؟ من واقعا نگرانم

ن اصن درد نداره

تقریبا ۵ماه.البته من ی مشکلی برام پیش اومدچندماه عقب افتادیه سال طول کشید.

بیمارستان دولتی آرش بابیمه ی تامین اجتماعی صفرتاصد ۲۵تومن

تنها چیزی ک تواین راه میری مهمه اینه ک حوصله داشته باشی و استرس نداشته باشی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ن اصن درد ندارهتقریبا ۵ماه.البته من ی مشکلی برام پیش اومدچندماه عقب افتادیه سال طول کشید.بیمارستان د ...

انشالله که خیر باشه براتون عزیزم، خیلی ممنونم از لطفتون❤️

شما هم مشکل از همسرتون بود؟

هم خودم هم همسرم.