سلام من دختر ۳۰ ساله هستم متاهل هستم ده سال قبل در سیستان بلوچستان لیسانس قبول شدم رفتم خوندم از روز اول با یه نفر به اسم ناهید دوست شدم همینطور صمیمیت زیادی بین ما بود تا اینکه لیسانس تمام شد فوق قبول شدیم جدا شدیم هرکی رفت پی زندگی اش اما همچنان باهم خیلی دوست بودیم تا فوق همه تمام شد رفتیم دکترا. امسال بعداز ده سال دوست من عقد کرد با یه اقایی و من به قدری خوشحال شدم از ذوق عروسیش گریه کردم..... تا اینکه شوهر دوستم در اینستاگرام بود آدم خوبی بود اومد منو فالو کرد منم به رسم اینستاگزام فالو ش کردم خلاصه آقا شب دوست من فهمید... اما خب ما کار مخفی از هم نداشتیم منو دوستم... دوستم بعداز ده سال صمیمیت و صداقت اومد یه حرفهایی به من زد که اصلا از هزارتا فحش ناموسی بالاتر ه. دوستم دیر با شبکه های اجتماعی آشنا شده کلا در جریان فرایند عادی اینستاگرام نبود منم کلی براش توضیح دادم اصلا همش تهمت رابطه با شوهرش رو به من زد منم آخر گفتم بعداز این همه سال هنوز به من اعتماد نداری و دیکه رابطه مو باهاش برای همیشه قطع کردم... برام خیلی سخته که دوست انتخاب کنم چون به سادگی به هرکسی اعتماد نمیکنم دوستم وکیله منم همینطور اما خیلی این رفتارش منو شکست چون واقعا من قصدی نداشتم دزخالیکه خودم سه سال قبل متاهل شدم و خدایی اهل این کارها نبودم و نیستم... حالا دوستم و شوهرش مدام در اینستاگزام فعالیت دارند و من خیلی ناراحتم از اینکه سالها وقتم رو پای گوشی و پیامک برای حل مشکلات زیاد دوستم گذاشتم و اینم شد جوابم لطفا بگید چه کنم نظرتان چیه
خداوندا... بخاطر تمام داده و نداده ات سپاسگزارم... سخت بود اما گذشت..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فراموشش كن و از اين ببعد تو انتخاب دوست خيلي دقت من و من ديگه بهم ثابت شده هركي نمك ميخوره نمكدون ميشكنه و از هميشه گفتن خوبي كه از حد بگذرد نادان خيال بد كند ومن هميشه و هميشه به خاهرمم ميگم كه ديگه مثل من وقتشو پاي دوستاش هدر نكنه چون آخرش يه جايي بايه دعوايي كات ميشه پيشنهاد من اينه اگه خاهر داري باخاهرت باشو واسه اين جون بده كه حتي اگه ٢روز ديگه نمك دون شكست ته تهش با خودت بگي اخرش خاهرم بود