2777
2789

‌.

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سنی ک تجربه اش میکنیم آره واقعا مسئله‌ی بزرگیه

اما بعدها ممکنه اصلا ب چشم نیاد

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بالاخره سرنوشتت توی اون راه هست کسب و کار درامد حتی ازدواج یه تصمیم بزرگ هست تو زندگی حالا مسرا میتونن کسب و کار دیگه ای راه بندازن 

اگر به درس خوندن ادامه تحصیل و کارکردن علاقه داری تلاش کن اگر فقط هدفت اینه یه لیسانس بگیری فرق میکنه

بله

داییم داروسازه بچه هاشم الان کنکورشون تموم شده ولی همیشه میگه دوران کنکور خیلی بد بود برام،با اینکه چیزای خیلی بدتر رو هم از سرگذرونده،ولی هنوز اخبار کنکور آزارش میده،من که مطمئنم این روزای سخت همیشه یادم میمونه

کنکور الان بزرگترین دغدغه ست واسه شما .

بعدها مشکلات شاید خیلی بزرگتر بشن .

ولی اگه به کنکورت اهمیت بدی و درست رو خوب بخونی و رشته خوب قبول بشی آینده شغلی و مال و وجه اجتماعی  خوبی خواهی داشت و قطعا گزینه های بهتری واسه ازدواج در نتیجه مشکلاتت هم کمتر خواهند بود

وزن اولیه ۶۱وزن فعلی ۵۷/۵وزن هدف ۵۵