سلام خانمای عزیز شبتون بخیر ...پسرم ۷سالشه و مدرسه میره ...پریروز از مدرسه سرحال اومد و یه خرمالو و بعدش شیر خورد و نیم ساعت بعدش گفت دلدرد شدید گرفتم جوری که رنگش پریده بود ...دردش پایین شکمش بود و سمت راست ...دکتر بردمش و دکتر گفت ویروسه و باید ۳روز استراحت کنه و شربت داد...از شبش افتاد به حالت تهوع و استفراغ...دوباره بردمش دکتر آمپود زد ...الان یکم بهتره ولی خیلی بی اشتهاس به زور غذا میدم ... ولی دلدرد خفیف داره و حالت تهوع خفیف...چند روز طود میکشه؟
اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خرمالو و شیر ترکیب خوبی نیست با فاصله کم خورده بشه یه چیزی دیدم خانومه تو اتاق عمل کار میکرد میگفت فصل خرمالو انسداد روده خیلی زیاد میشه چون پوستش هضم نمیشه و میچسبه به دیواره روده و مسدودش میکنه
پسر من سه روزه اسهال شدید داره همراه استفراغ هی میگه دلم درد میکنه سه روزه هیچی نخورده داروهم انگار نه انگار.دارم دق میکنم از غصه دارم میمیرم.یعنی پسرم خوب میشه