2777
2789
عنوان

ویروس جدید

429 بازدید | 65 پست

سلام خانمای عزیز شبتون بخیر ...پسرم ۷سالشه و مدرسه میره ...پریروز از مدرسه سرحال اومد و یه خرمالو و بعدش شیر خورد و نیم ساعت بعدش گفت دلدرد شدید گرفتم جوری که رنگش پریده بود ...دردش پایین شکمش بود و سمت راست ...دکتر بردمش و دکتر گفت ویروسه و باید ۳روز استراحت کنه و شربت داد...از شبش افتاد به حالت تهوع و استفراغ...دوباره بردمش دکتر آمپود زد ...الان یکم بهتره ولی خیلی بی اشتهاس به زور غذا میدم ... ولی دلدرد خفیف داره و حالت تهوع خفیف...چند روز طود میکشه؟

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
آپاندیس که نیست خدای نکرده؟

دکتری که بردم خیلی کار بلده با معاینه و لمس گفت نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرمالو و شیر ترکیب خوبی نیست با فاصله کم خورده بشه  یه چیزی دیدم خانومه تو اتاق عمل کار میکرد میگفت فصل خرمالو انسداد روده خیلی زیاد میشه چون پوستش هضم نمیشه و میچسبه به دیواره روده و مسدودش میکنه 

پسر منم هروقت سرما می‌خوره دل‌درد میشه دکتر میگه غدد لنفاویش متورم میشه

اخه خوب نشده اصلا نگرانم ...مگه ویروس چند روز طول میکشه؟

خرمالو و شیر ترکیب خوبی نیست با فاصله کم خورده بشه یه چیزی دیدم خانومه تو اتاق عمل کار میکرد میگفت ...

دارم دق میکنم از ناراحتی

پسر من سه روزه اسهال شدید داره همراه استفراغ هی میگه دلم درد میکنه سه روزه هیچی نخورده داروهم انگار ...

این چه حرفیه معلومه که خوب میشه بچست دیگه مریض میشه بعدم خوب میشه چقد استرس داری خب به بچه هم منتقل میکنی 

پسر من سه روزه اسهال شدید داره همراه استفراغ هی میگه دلم درد میکنه سه روزه هیچی نخورده داروهم انگار ...

انشاالله به حق علی زود خوب میشه گلم ...من از ویروس نگران نیستم میگم خدایی نکرده چیز دیگه نباشه