2777
2789

تقریبا یکسال پیش تو این سایت تایپیکی زده شد از این قرار که دوماد و مادر زنی باهم تو خونه بودن ک نصف شب دوماده میره یهو مادرخانمه رو از پشت بغل میگیره....بعد ک مادر خانمه مقاومت میکنه دوماده اظهاره پشیمونی میکنه ...حالا خانمه این دوماده کجاست؟بعلت این ک درس میخونه هفته ای دوروز تو خوابگاهه و بخاطره بچه هاش مادرش میاد میمونه پیش بچه ها....من نظر دادم ک مقصر خانمشه ک تنهاش میذاره چون اونطور ک گفتن خانمه باقی روزا سرکاره ...من رو متهم کردن. بی راه گفتن... تایپیکایی ک تا اون زمان زده بودم رو یکی یکی حلاجی کردن و ب سرم زدن ...باردار هم بودم ..در آخر هم گفتن تو مرد هستی و برام.گزارش زدن ... اول این ک. اون روز واقعا بخاطر این ک این حجمه از آدما ک توهین کردن و باعث شدن من اشکم در بیاد رو نمیبخشم ... اینجا الان تایپیک زدم ک بگم یکی ک میاد درد و دل میکنه شاید هیییییچ کس رو تو زندگیش نداشنه بیاد بزنه و اون لحظه فقط محتاج بک نفر بوده تا بفهمدش این ک سریع میگیین این مرده یا این دروغه یا سرکاریه دومین لطمه رو میزنین ب اون طرف هیچکس مجبور نیست ج کسی رو بده ک فکر میکنه دروغه ... اون مردهایی م ک میان اینجا ب هر عنوانی مریض تشریف دارن چون بین زن ها حلوا خیرات نمیکنن ... اینا همونایین ک ب زناشون خیانت میکنن در صورتی ک زن هاشون بیچاره ترین فردهای رو زمینن ...من الان یه بچه دارم از اون قضیه یکسال میگذره ولی توهین هایی ک بهم شد رو هیچوقت نمیبخشم ممنون ک ب حرفم گوش دادین

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

بیخیال.بهش فک نکن دیگه

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

متاسفم . اینجا سریع حکم اعدام ادم رو امضا میکنن و....  خیلی سریع  عمل جراحی  تغییر جنیست  با اینهمه مشکلاتی که برای انجام دادنش هست و هزینه گزافش به رایگان انجام میدن نسخه میپیچن و دارو تجویز میکنن و  بستری میکنن !! سایت و کاربرهای خارق العاده ای داریم  الحق ...

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاتوخوب گفتی

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

خدا خیرتون بده  الهی . هر کی مشکل داره بیاد نی نی سایت فوری  کاری میکنن  از یادش ببره .. چه دوستانه چه خصمانه .. حملات زیر ابی  محشره... تغییر جنیست  رایگان و تجویز دارو و  ویزیت و معاینه رایگان .. خدا همتون رو  حفظ کنه اینقدر ایثارگر و فدا کار و   همنوع  دوستین شما اخه .. ادم هر چی ازتون تشکر کنه و  تعریف کنه کمه والا 

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است 

یعنی هفته ای دو روز نمیتونست دندون جیگر بذاره.

مشکل دوماده بوده که بیمار روانی بوده.

خودتم حساس نباش من یادم نیست دیشب شام چی خوردم که حالا یادم باشه کی تو یه فضای مجازی چند سال پیش چی بهم گفته.

تهمت زدن خيلي بده متاسفانه بعضيا خيلي راحت ميتونن اظهار نظر كنن و خيلي راحت دل بشكنن اينا همونايي هستن كه تو اينستاشون نگاه كني پر از پستاييه كه ميگن دل شكستن بده و توان داره و جالب اينجاست خودشون راحتتر از ليوان شكستن دل ميشكنن سعي كن فراموش كني خدا رو شكر الان ني ني داري و بغلش ميكني همين دنيايي ارزش داره 

خدايا مواظب الماس توي دلم باش😍🙏🏻👶🏻😍🙏🏻
یعنی هفته ای دو روز نمیتونست دندون جیگر بذاره. مشکل دوماده بوده که بیمار روانی بوده. خودتم حساس نب ...

اره مثل من تو تاپیک بر سر دو راهی ک امشب زدم کلا یادم رفت  چی بود  مشکلم و واسه چی بر سر دو راهی مونده بودم.. حتی به جنیست خودم هم شک کردم و رفتم   دیدم تا  مطمئن بشم      اهمیت به گذشته ندین عزیزم.. تموم  شده  رفته 

واقعا هر کسی نظری داره قرار نیست متهم کنید کسی رو

حالا بقیه ی ماجرا چی شده بود داماد و مادر زن  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم