2777
2789
عنوان

دختر چارسالم خیلی لجبازه

283 بازدید | 29 پست

یک خاهر دوساله هم داره اون خوبه ولی این بزرگه چراانقد حرف گوش نکنه سعی میکنم رفتارم اصولی باشه یه چیز بگم نخندین ممکنه از ماه تولد باشه ابانیه خاهرش که مردادیه خیلی خونگرمه

حتما بهش توجه نمیکنین و به کوچیکه بیشتر توجه میکنین.

باهاش بدرفتاری میکنین توهین و تحقیرش میکنین.

به نظرم لجبازی یه جور اعتراض به رفتار پدر مادر هست حتما شما دارین یه کاری میکنین که اون این عکس العمل رو نشون میده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا طبیعیه.از سه سالگی شروع میشه لجبازی بچه ها و به مرور بیشتر هم میشه.شما باید مرافب باشید که وارد این بازی نشید وگرنه بدتر میشه.با حواسپرتی جلو برید و سرش رو به کار دیگه ای گرم کنید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

لجبازی یعنی گریه وجیغ الکی 

ولی اگه به اصطلاح سرتق بازی درمیاره😬😬

توی این سن طبیعیه که تقریبا میخواد بر عکس چیزی رو که شما میگین انجام بده

من پسرم فوق العاده اروم ومودبه اما پارسال من این مشکلو باها ش داشتم عمدا نسبت به همه چی واکنش عکس نشون میداد 

حضور یه بچه ی دیگه هم شرایط دخترتونو تشدید کرده

ناز گل جون از اول بد قلق بود نگرانم همیشه سعی میکنم عادل باشم از اینکه کوچیکه رو بیشتر دوس دارم عذاب ...

عزیزم رفتی به ماه تولد نداره جزیی از فراینده رشدشه 

حالا واقعا کوچیکه رو بیشتر دوست دارین؟😢

عزیزم منم فک میکنم به ماه تولدش ربط داشته باشه شاید باورت نشه ولی الان من تو اقدامم این آذرو هم اقدام میکنم ولی بهمن رو چون احتمال داره بچم ابانی بشه اقدام نخواهم کرد.. خیلی دوس دارم بچم مهری و یا مردادی بشه مرداد رو که از دست دادم حالا میخام اذر اقدام‌کنم برای مهر ایشالا