2777
2789
عنوان

خسته شدم انقدر گفتن چرا بچه نمیاری

571 بازدید | 46 پست

سلام 

من یه دختر دارم اگه به تاپیک های قبلم سر بزنید میبیند که ۵ ساله منتظر دومی ام 

دیگه خسته شدم انقدر به همه گفتم بچه نمیخام دیگه هی میگن بیار دیر میشه فلان میشه دلم میخاد داد بزنم ای مردم خدا نمیده دست از سرم بردارین 😭😭😭😭

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت چند سالشه؟مشکلت چیه؟به بقیه بگو ما تک فرزندی رو انتخاب کردیم

۸

خودم تنبلی تخمدان همسرم اسپرمش ضعیف داریم درمان میشیم جفتمون 

خسته شدم دیگه روزی نیس که تو کوچه خیابون مهمونی جشن عزا نگن جای نمیرم خودشون پامیشن میان خونم 

الان دیگه از هرکی می‌پرسی میگه یدونه بسبه بقیه چه اخه عجبااا

اگه نمیخاستم واقعا ناراحت نمیشدم ولی چون منتظرم واقعا برام عذابه دکتر معرفی میکنن میگن برو نذر کن میگم ما خودمون نمیخایم ولی کو گوش شنوا اگه خانواده خودم یا همسرم بگن بازم مشکلی نیس غریبه و فامیل میگن

۸خودم تنبلی تخمدان همسرم اسپرمش ضعیف داریم درمان میشیم جفتمون خسته شدم دیگه روزی نیس که تو کوچه خیاب ...

مشکل خودت که با طب سنتی قابل حله ولی برای شوهرت نمیدونم.فکر میکنم نهایتا با آی یو آی جواب میگیرین

اصلا استرس نگیر.استرس بیشتر بارداری رو عقب میندازه. توکلت به خدا باشه ان شاالله باردار میشی.فقط جواب بقیه رو بده بگو خودمون خواستیم که دیگه زبونشون جمع بشه

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه نمیخاستم واقعا ناراحت نمیشدم ولی چون منتظرم واقعا برام عذابه دکتر معرفی میکنن میگن برو نذر کن می ...

می‌دونم عزیزم بچه من یسری مشکلات داره انواع دکتر تجویز کردن هیچ یکی خواب امام حسین و میبینه یکی میبینه بردمش مشهد هر کی هر نذری دستش بیاد میچپونه دهن دخترم 

مشکل خودت که با طب سنتی قابل حله ولی برای شوهرت نمیدونم.فکر میکنم نهایتا با آی یو آی جواب میگیریناصل ...

همسرم دارو مصرف میکنه  هرچی میگم انگار دارم با دیوار حرف میزنم میگن تو نمیفهمی باید بیاری مگه میشه یکی و این حرفا

می‌دونم عزیزم بچه من یسری مشکلات داره انواع دکتر تجویز کردن هیچ یکی خواب امام حسین و میبینه یکی میبی ...

خدا ان شاالله مشکلتو حل کنه 

اره واقعا ادم دیگه کم میاره نمیدونه چی بگه 

حرف همیشه هست .. جوابشون رو بده ..بخاطر حرف اونا بچه بدنیا نیار ..توی این دوره زمونه آدم خیلی هنر کن ...

نه کلا ۵ ساله بچه میخام از هر نظر شرایطمون اوکی برای ۴ نفر شدن