2777
2789

بعد هربار دستشویی با اب و بتادین بشور و کامل با سشوار خشک کن...اب سرد هم اصلا نخو....اصلا عفونت نمیکنه و زود خوب میشه

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اب و بتادین؟؟

بله....اب و بتادینو قاطی کن تو افتابه بریز روی بخیه هات....بعدش یذره اب بکش خودتو بیا بیرون با سشوار کامل خشک کن

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...

سرم شست و شو بگیر با بتادین توش بریز خودتو باهاش بشور

نوارتو زود به زود عوض کن

خشکش کن با سشوار

رو زمینم طولانی مدت نشین

رو زمین سفت وسرد که اصلا نشین

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
فقط اب و بتادین؟؟

گلم بتادین نزن

من هرروز صبحا میرفتم حموم بعد از حموم به جای بخیه هام زرده تخم مرغ میزدم(فقط زردشو ها تخم مرغ هم از این تخم مرغای روستا باشه بهتره واسه من فرستاده بودن)این کارو روزی دوبار انجام میدادم هم بخیه هام زود خوب شدن هم اینکه هرچی عفونت داشتم تخم مرغ میکشید بیرون از رحمم.این کارو یه نفر از اشناخا یادم داد الان که الانه براش ارزوی سلامتی دارم چون بعد زایمان واقعا به دردم خورد.

R.        E.         G  
سرم شست و شو بگیر با بتادین توش بریز خودتو باهاش بشور نوارتو زود به زود عوض کن خشکش کن با سشوار ر ...

من محلولو تو تشت میریختم وده دقیقه توش مینشستم.البته اینو ماما بهم گفته بود.

من هروقت بتادین میزدم بخیه هام اذیت میکردن انکار سوزن بود که میخوردن به بدنم.ولی تخم مرغ هم التهابشو میگیره هم عفونتو برطرف میکنه هم اصلا بخیه هام نفهمیدم چجور خوب شدن و افتادن

R.        E.         G  

عزیزم دکتر بمن گفت هر روز چند بار به مدت ده دقیقه بشین تو لگن اب گرم و بتادین ,و با سشوار خشک کن,نوارتو زود عوض کن.سعی کن خیلی کم بشینی تا فشار به بخیه هات نیاد.تند را ه نری.پله زیاد نری.بار سنگین برنداری.تا فشار نیاد.رابطه جنسی هم ممنوع.داروهاتم بخوری.من همه اینکارارو کردم و زود بخیه هام افتاد.و خوب شد.فقط طبق نظر پزشکت پیش برو.چیز اضافه استفاده نکن.معمولا تا دو سه هفته دگ خوب میشه اما جهت احتیاط میگن چهل روز تا دوماه

روزی 2بار تو لگن اب وبتادین بشین ..بد شستنم حتما سشوار بکش..پدتم زود ب زود عوض کنو..خودم تازه زایمان کردم😉😉

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
وای خیلی بوی بد داره که؟؟؟

نه اصلا چون رحمم تخم مرغو میکشید به خودش جذب میکرد و عفونت داخلیه رحممو از بین برده بود.الان جای بخیه هم ندارم 

R.        E.         G