2777
2789
عنوان

کسی می دونه چرا من اینطوری شدم کش میام🤧🤧🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست
قرص زینک بخرم جوابه؟

والا اینارو دکتر به من گفت

کپسول یونی زینک بهم داد

و هفته ای یه دونه امپول ب۱۲

و جوشان ویتامین ث

وگفته مرتب اب و چایی و مرکبات بخور

✔️زندگی پر از انتخاب است و من شادی را انتخاب کردم.
اوج خشکی همین پاییز و زمسونه که مزو دو بار بزنی جوابه برا کلش

من بهار و تابستونم همینم

حالا وای به روزی که مسافرت برم جای کویری و خشک

پوستم میسوزه کباب میشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینارو دکتر به من گفتکپسول یونی زینک بهم دادو هفته ای یه دونه امپول ب۱۲و جوشان ویتامین ثوگفته م ...

پوستت خشکه شما؟

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من بهار و تابستونم همینمحالا وای به روزی که مسافرت برم جای کویری و خشکپوستم میسوزه کباب میشه

حتما مزو بزن اگه نه زود چروک میشی

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

پوستت دهیدراتس

آره لامصب همینه

آخه جوش هم می زنم😐من نمی دونم پوست خشک جوشش برا چیهبعد کرم برا پوست خشک برام سنگین میشهبرا پوست چرب ...

یه ویزیت متخصص پوست برو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کویره از خشکی گذشتهکلا بدنم خشکهپوستمرگامموهام

من موهام خوبه

بدنمم همینه 

یه ویزیت متخصص پوست برو

دقیقا امشب مامانم حرف شمارو زد 

باید برم ببینم چیه شاید اصلا ویتامینی چیزی کم دارم طبیعی نیست

آبرسان توریدن من چند ماهه میزنم

بهتر شده صورتم

میخوای امتحان کن

مدل ژل کرمش رو

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊