2777
2789
منم یکی دو هفته پیش توی جلسه دیدمش بعد ۲۱ سال من شناختم چون توی شهرمون سمت داره و عکساش تو پیجای خبر ...

چقدر قشنگ. هر دو ازدواج کردید؟

ما خودمون خواستیم همدیگرو بینیم. هنوزم قلبم در حال انفجار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعد چیشد؟ یعنی هنوزم دوستش داری؟ یعنی بعد اینهمه سالم از یاد نمیره؟ 😖

خب من همسرم تصادف کردن و متاسفانه آسمونی شدن. ایشون هم باخبر شدن و بهم پیام دادن واسه تسلیت. بعدش گفت که منو هنوز دوست داره و بیا تا ابد با هم باشیم.

دیگه اصرار کرد فقط چند دقیقه ببینمت

اگه مجرده فرصتو از دست نده دوباره به هم برگردید ان شالا که ایندفعه به هم برسید

من یچه دارم اخه. فعلا که در حد پیام دادن. اون چند دقیقه ی که دیدمش مثل دیونه ها نگام میکرد و فقط میگفت دوست دارم. 

من یچه دارم اخه. فعلا که در حد پیام دادن. اون چند دقیقه ی که دیدمش مثل دیونه ها نگام میکرد و فقط میگ ...

بچه مشکلی نداره اگه واقعا بخوادت بچتم قبول میکنه حواست باشه متاهل نباشه یا آدم جدی تو زندگیش نباشه