2777
2789
عنوان

با پسری ک ماشین نداره میموندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسی ازدواج کردم که نه خونه داره نه ماشین 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

ماشین مهم نیست

ولی اینکه سرکار بره برام خیلی مهمه

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

من خودم اینجوری انتخاب کردم و متاسفانه پشیمونم، بنظرم پوله ک عشقو نگه میداره

کم کمش بایذ خونع داشته باسه اگ داره قبول کن اگ نداره بدون فکر رد کن کسی ک ن خونه داره ن ماشین ن حقوق نمیتونه از پس خودش تنها بر بیاد برای تو هم کاری نمیکنه بلک چشم دوخته ب حقوقت

نه بخاطر ماشین

بخاطر اینکه خودم ۱۳ در امد دارم و کار بارم مشخصه ولی اون هنوز نتونسته تلاش مفیدی بکنه قبول نمیکنم

شوهرم نه ماشین داشت نه خونه نه هیچی

ولی خیلییی تلاش گر بود

من قبول کردم و الان همه چی داریم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
میگم درامد نداره از باباش میگبره

یا ابلفض 😐

نمی دونم حقیقتا 

بستگی به خودت داره 

کسی که تو 25 سالگی نمی دونه چند چنده 

تا 40 سالگی هم گیره

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.