2777
2789
عنوان

کیا نمیدونن از ازدواج چی میخوان و نمیتونن تصمیم بگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 37 پست
الان فهمیدم هر کی ازدواج نکرده به خاطر اینه خودشو بالا میبینه و پر توقعهخوب یه کم اسون بگیرین 😂

نه فقط م به این خاطر نیس، خودم مثلا درگیر افسردگی و اینجور مسائل شدم و دوره طلایی م اینجوری از دست رفت💔

آره به نظر منم بخشی ش از سنِ، خواه، ناخواه انگار آدم سختگیرتر میشه و احساسات و نگرش عوض میشه با گذر ...

گاهی اوقات با خودم میگم خوشبحال اونایی که تویه سن کم ازدواج کردن.  انتخاب براشون راحت تر بود و حتی چشم بسته تو یه مسیر، راحت پا میزارن حالا اخرش هرچی که بشه

ینی ریسک پذیر تری اون زمان

اما الان انقد با دقت قدم برمیدارم که قطعا کسی رو وارد زندگیم نمیکنم ینی نمیتونم که بکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان فهمیدم هر کی ازدواج نکرده به خاطر اینه خودشو بالا میبینه و پر توقعهخوب یه کم اسون بگیرین 😂

نه ببین خب مثلا من الان بیست و یک سالمه درآمدم جوریه که با وام و... می تونم یه خونه کوچیک تا سی سالگی بگیرم

ولی وقتی یه پسر نزدیک سی میاد می گه خونه ندارم ماشین ندارم تازه استخدامی فلان حا قبول شدم خب در سطح من نیست

ولی اگر اینو بگم می گن توقعت بالاست و خودت مگه چی شدی و... 

دخترا موقع ازدواج وقت کمتری برای رشد داشتن 

گاهی اوقات با خودم میگم خوشبحال اونایی که تویه سن کم ازدواج کردن. انتخاب براشون راحت تر بود و حتی چ ...

👌

دقیقا ی موردش همین حساسیت و محافظه کاریِ بیش از حده، اونم ازدواج که حداقل یکم ریسکِ 

این انتخاب و سخت میکنه واقعا

خیلی دور از عرف نبود که خواسته هات

ولی اطرافیانم به نظرشون مهاجرت و مذهبی نبودن درس خوندن خیلی غیر منطقیه

مثلا خواستگارمو به خاطر اجبارش روی چادر رد کردم و خیلی سرزنشم کردن

خب آرزوی من مهاجرته💔

نه ببین خب مثلا من الان بیست و یک سالمه درآمدم جوریه که با وام و... می تونم یه خونه کوچیک تا سی سالگ ...

عه منم دقیقا مثل خودتم۲۱سالمه🙂

اره میدونم هر کس باید با درحد خودش ازدواج کنه 

حالا بالاتر شاید پیدا نشه ولی لامصب درحد خودمونم پیدا نمیشه😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

ولی اطرافیانم به نظرشون مهاجرت و مذهبی نبودن درس خوندن خیلی غیر منطقیهمثلا خواستگارمو به خاطر اجبارش ...

اگه واقعا میخوای و در خودت میبینی و شرایط م هس تا حدودی پای خواسته هات بمون، در غیر اینصورت بعدها یکم کوتاه بیا

عه منم دقیقا مثل خودتم۲۱سالمه🙂اره میدونم هر کس باید با درحد خودش ازدواج کنه حالا بالاتر شاید پیدا ن ...

به کجا چنین شتابان؟ 🤷😅

نه مث ما انقد تو بحرش نبودیم، نه شما 💁

زوده بابا خیلی برا این حرفا که مورد نیس و... 

اگه واقعا میخوای و در خودت میبینی و شرایط م هس تا حدودی پای خواسته هات بمون، در غیر اینصورت بعدها یک ...

آره واقعا واقعا در خودم می بینم و به شدت دارم براش مخصوصا درس و مهاجرت تلاش می کنم😍

حیفم میاد با ازدواج خرابش کنم🥲

به کجا چنین شتابان؟ 🤷😅نه مث ما انقد تو بحرش نبودیم، نه شما 💁زوده بابا خیلی برا این حرفا که مورد ن ...

اره میدونم هنوز زوده 😂

ولی میترسم انقدر از هر کس ایراد بگیرم اخر ببینم سنم بالا رفته بعد به یه درپیت جواب بدم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

آره واقعا واقعا در خودم می بینم و به شدت دارم براش مخصوصا درس و مهاجرت تلاش می کنم😍حیفم میاد با ازد ...

موفق باشی دختر پرتلاش👌😍

هنوز خیلی فرصت داره سن ت، خودت و خیلی درگیر فکر ازدواج نکن