2777
2789
عنوان

من چرا اینجوریم

99 بازدید | 15 پست

خیلی احمقم کم روام هیچوقت نمیتونم از حقم دفاع کنم همیشه کوتاه میام زود مثلا نمونش همین امروز اسنپ گرفتم که کرایه اش ۶۷هزار بود اما من به راننده ۱۰۰تومن دادم آقا گفت خورد ندارم گفتم پس شماره کارت بدین بزنم کارتتون نداد گفت کرایه خیلی کم زده بود دیگ منم خورد ندارم فقط پنج تومنی دارم همین بگیر منم عین احمقا از حقم دفاع نکردم این آقا پنج تومنی پاره بهم داد رفت الان مامانم میگه گزارش بزن یعنی چی اون از هزار تومنی نمی‌گذره اونوقت از تو بزور پول میگیره اما حتی این گزارشم نمیتونم بزنم میگم شاید با گزارش من اخراج شه اونوقت نونش از کجا در بیاره همش عین احمقا دلسوزی میکنم 

بحث پول نیستاااا من همیشه همینم بقیه خواسته هاشون بهم تحمیل میکنن ازم سواستفاده میکنن منم عین احمقا هیچی نمیگم چیکار کنم درست شم 

دیگه شد تجربه همیشه پول خورد داشته باشی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بحث پول نیست پس چیه ؟ 🙄🙄🙄 دفعه بعدی آنلاین پرداخت کن 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث ۳۰ ت پوله 

من پیگفتم من الان با پشتیبانی تماس میگیرم ببینم 

چجوریه اسنپ حق داره بیشتر بگیره یا نه؟

همیشه اول بپرس پول خورد داری یا نه گفت نه 

بگو کارت

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

کاملا درکت میکنم چون منم همینجوریم مخصوصا قبلانا

الان واقعا خیلی بهتر شدم به این باور رسیدم که تو این دنیا از حق خودت دفاع نکنی دوز از جون همه سوارت میشن

عاشق خدایی هستم که چه بخواهیم چه نخواهیم دوستمان دارد❤️🖇️
دیگه شد تجربه همیشه پول خورد داشته باشی

بحث من سر کرایه نیست آدم با بیست و سی تومن از گشنگی نمیمیره اون آقا اگه مودبانه می‌گفت کرایه کمه خودم زودتر میدادم اما بزور گرفت منم مشکلم اینه از حقم نمیتونم دفاع کنم نه تو این مورد بلکه همیشه همینم

بحث ۳۰ ت پوله من پیگفتم من الان با پشتیبانی تماس میگیرم ببینم چجوریه اسنپ حق داره بیشتر بگیره یا نه؟ ...

چرا فک میکنید بحث پولههه؟؟؟بخدا بحث پول نیست ۳۰تومن پولی نیست آخه من این مثال زدم که نمیتونم از حقم دفاع کنم مثلا میان میگن ماشینت بده بریم فلان جا با اینکه خودم لازم دارم و میدونم اگه بدم خودم از کارم عقب میمونم اما بازم قبول میکنم مشکلم اینه 

کاملا درکت میکنم چون منم همینجوریم مخصوصا قبلاناالان واقعا خیلی بهتر شدم به این باور رسیدم که تو این ...

من اصن درست نمیشم واقعا زبون ندارم بگم نه یا حرفم بزنم همیشه کوتاه میام بقیه هم خیلی قشنگ ازم سواستفاده میکنن اصلا یجوری شدم که میترسم حرفم بزنم 

چرا فک میکنید بحث پولههه؟؟؟بخدا بحث پول نیست ۳۰تومن پولی نیست آخه من این مثال زدم که نمیتونم از حقم ...

نه من گفتم اگه من بودم 

۳۰ ت کم نیس 

باید برات مهم باشه 

نباید اتفاقا بگی نیست 

رو اعتماد بنفس کار کن 

میگفت اگه نظر قاطع نداری بخاطر اینه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من اصن درست نمیشم واقعا زبون ندارم بگم نه یا حرفم بزنم همیشه کوتاه میام بقیه هم خیلی قشنگ ازم سواستف ...

تلاش کن درست بشی واقعا الان دوره ای نیست که بخای برای مردم دل بسوزونی الان فقط باید خودت مهم باشی 

از هیچی هم نترس دعوا کن اگه یه جایی حقت را خوردن 

چند بار از حقت دفاع کنی عادت میکنی

عاشق خدایی هستم که چه بخواهیم چه نخواهیم دوستمان دارد❤️🖇️
نه من گفتم اگه من بودم ۳۰ ت کم نیس باید برات مهم باشه نباید اتفاقا بگی نیست رو اعتماد بنفس کار کن می ...

نمیتونم واقعا خیلی تلاش میکنم میگم دفعه بعدی کوتاه نمیام اما بازم تو اون موقعیت زبونم میگیره کلا کاش مشکلم فقط سر کرایه و پول بود .... اما تو زندگیم انقد دخالت میکنن که ولی جرات ندارم از حقم دفاع کنم قشنگ احساس میکنم یه عروسک خیمه شب بازیم هر کی هر جور دلش میخواد بازیم میده برام تصمیم میگیره از سادگیم سو استفاده می‌کنه ولی قدرت اعتراض ندارم ابلفز زده انگار به کمرم 

تلاش کن درست بشی واقعا الان دوره ای نیست که بخای برای مردم دل بسوزونی الان فقط باید خودت مهم باشی از ...

خیلی تلاش میکنم اما نمیتونم یجا مثلا بخوام حرف بزنم یا بگم دلم نمیخواد فلان کار بکنم دست و پام می‌لرزه و کم مونده گریه کنم در این حد متاسفانه انقدر تو زندگیم دخالت شده و بجای من تصمیم گرفته شده که من الان ذره ای اعتماد بنفس ندارم انقدر که بقیه تصمیماتشون بهم تحمیل کردن کاش همیشه مشکلاتم مثل همین مثال بود ولی تو مهم ترین تصمیمات زندگیمم گند زدم بقیه برای من تصمیم گرفتن اما قدرت اعتراض نداشتم 

بحث من سر کرایه نیست آدم با بیست و سی تومن از گشنگی نمیمیره اون آقا اگه مودبانه می‌گفت کرایه کمه خود ...

منظورم اینه همه جا باید احتمال بدجنسی بقیه رو بدی و خودتو از قبل آماده کنی

پس با چی دفاع میکنی

مثلا همینجا میگفتی ببخشید ۱۰۰ تومنو بدید 

خورده رو میدادی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

منظورم اینه همه جا باید احتمال بدجنسی بقیه رو بدی و خودتو از قبل آماده کنیپس با چی دفاع میکنیمثلا هم ...

درسته اما هعی با خودم میگم تمرین میکنم اما وقتی تو موقعیت قرار میگیرم کوتاه میام و قدرت دفاع ندارم