2777
2789
عنوان

لک بینی

95 بازدید | 10 پست

سلام خانما من چند ماه اقدامم واسه نی نی ولی نشده این ماه بی بی زدم مثبت بود یه روز قبل از موعد ولی آز دادم منفی شد سر موعد پریود شدم ولی الان که یک هفته است پاک شدم از دیروز لک بینی دارم کسی میدونه علتش چی میتونه باشه

خدایا هزاران بار شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بین دوره هاتون لکه بینی دارید

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

الان روز چندمم پریودی هستید

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

چون اولین بار هست احتمالا یا به خاطر استرس اقدام هست یا یک علت دیگش میتونه به خاطر تخمک گزاری باشه .اما اگر ماه های بعد تکرار شد پیگیری کن یا اختلال هورمونی هست یا عفونت 

چون اولین بار هست احتمالا یا به خاطر استرس اقدام هست یا یک علت دیگش میتونه به خاطر تخمک گزاری باشه . ...

ممنون عزیزم تو اینترنت که میزنی فقط میگه سرطان دل ادم میلرزه

خدایا هزاران بار شکرت

خواهش میکنم گلم اینترنت خیلی اطلاعات درستی ارایه نمیده اصلا نگران نباش انشاءالله که این ماه بی بی چکتون مثبت میشه