2777
2789
عنوان

تاحالا ازین سردردها دیدین که نتونین سرویس بهداشتی برین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 33 پست
متخصص مغز و اعصاب و گوش و حلق و بینی باید نظر بده گاهی با کات کردن یا قطع کردن یه عصب میتونن این سرد ...

رفتم عزیزم فقط گوش نرفتم 

بله یبوست دارم سردردم هم از یبوست تحریک شد زور زدم اینطوری شد 

ادم خجالت میکشه به کسی بگه همه میخندن 

شرایطم خیلی وخیمه

درد نیم سر داشتم به حدی که فک و گوشم درد میگرفت وحالت تهوع داشتم فشارم میوفتاد.حس شنوایی م زیاد میشد ...

فکر کنم میگرنت از اعصاب بوده عزیزم واقعاااا ارزش نداره خودتو ناراحت نکن الان که میبینم همچین بیماری هایی وجود دارن باورم نمیشه انسان بیخودی اعصابشو خورد میکنه😞

پس میگرن داشتی چون تهوع جز علایمشه 

ولی درد فک و گوش مشکوک به سینوزیتم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگرن دارم همینطوره دردم تنها راهش اینه از تنش دور باشی واسترس نداشته باشیهرموقع عصبی شم تا دو سه ...

عزیزم ایا گزگز یا مورمور تو سرت یا بدنت داری؟ 

احساس میکنی یه مایع تو سرت حرکت میکنه؟ 

دارو نمیخوری؟ 

گلم درسته دکتر میگه میگرنه من همش فکر میکنم فشار مغزه اینهمه فشار طبیعی نیس انگار🥹🥹

من میگرن دارم همینطوره دردم تنها راهش اینه از تنش دور باشی واسترس نداشته باشیهرموقع عصبی شم تا دو سه ...

واسه من با فشار روحی بدتر نمیشه با فشار جسمی و فعالیت بدتر میشه 🥹

وای حتما برو دکترانشاالله زود خوب بشی. من نزدیک هشت سال دارو خوردم ولی از وقتی خودمو شناختم دارو رو ...

میرم عزیزم هروز میرم فایده نداره بدتر شدم

عزیزم داروهات چین؟

رفتم عزیزم فقط گوش نرفتم بله یبوست دارم سردردم هم از یبوست تحریک شد زور زدم اینطوری شد ادم خجالت میک ...

ممکنه مشکل گوارش و یبوست حل بشه میگرن هم برطرف بشه لواشک الو تخم شربتی خاکشیر کیوی اسفرزه  نوشیدن ابگرم ناشتا یا خاکشیر

و شب قبل خواب یه لیوان شیر گرم

ماساژ شکم و اطراف ناف با روغن زیتون  و...راههای غیردارویی درمان یبوست هست اینها رو تست کنید اگه جواب نداد یه دوره دارو مصرف کنید کپسول بایوفلورا هم خیلی خوبه،پروبیوتیک هست

ماست خونگی هم مصرف کنین

سرگیجه اصلا ندارم گاهی از جام بلند میشم سیاهی میره گاهی هم وزوز گوش دارم

سلام خوبی؟ دکترا تاحالا پشت چشمتو با یه دستگاه کوچیکی معاینه کردن؟ دستگاهی ک نور داره. علائمت شبیه فشار مغزم هست

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
سلام خوبی؟ دکترا تاحالا پشت چشمتو با یه دستگاه کوچیکی معاینه کردن؟ دستگاهی ک نور داره. علائمت شبیه ف ...

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟؟ اره دوتاشون با یچیز نوری دیدن چیزی 

نکفتن دارو دادن و الان با داروها بدتر شدم فقط توپیرامات رو نخوردم 

سردردم لصلا برمیکرن و عصبی و تنشی نمیخوره فقط با فشار تشدید میشه عزیزم میشه راهنماییم کنید چیکار کنم

ممکنه مشکل گوارش و یبوست حل بشه میگرن هم برطرف بشه لواشک الو تخم شربتی خاکشیر کیوی اسفرزه نوشیدن اب ...

خیلی ممنونم عزیزم اسکرین شات گرفتم انجامشون بدم ❤️🥹

خاکشیر و روغن زیتون و تمام چیزایی که گفتی خریدم ایشالا جواب بده واست حمد میخونم❤️

چشمات چطوری سیاهی میرن میشه قشنگ توضیح بدی

چشمام سیاهی نمیرن گاهی اوقات که از خواب بلند میشم چند ثانیه گیجم داخل چشمام هم قرمز شدن و مویرگ مویرگی

داکسی سایکلین خوردم اینجوری شد 

چشمام سیاهی نمیرن گاهی اوقات که از خواب بلند میشم چند ثانیه گیجم داخل چشمام هم قرمز شدن و مویرگ مویر ...

منم داکسی سایکلین میخوردم برای یه مدت بعدش فشار مغز گرفتم از عوارضش هست توی گوگل سرچ کنی متوجه میشی .

ام آر ای دادی؟ سالم بوده؟ 

منم داکسی سایکلین میخوردم برای یه مدت بعدش فشار مغز گرفتم از عوارضش هست توی گوگل سرچ کنی متوجه میشی ...

ام ار ای 

ام ار انژو

ام ار ونو 

نوار مغز 

نوار چشم دادم سالم بوده 

واقعاا میگن فشار داکسی بعد قطعش برطرف میشه 

دقیقا علایمت چیه؟

ام ار ای ام ار انژوام ار ونو نوار مغز نوار چشم دادم سالم بوده واقعاا میگن فشار داکسی بعد قطعش برطرف ...

اگه اینا سالم بوده یا میگرنه یا اختلالای مربوط ب خواب دیگه چیز نگران کننده ای نیست من میگرن دارم از گوشی یه وقتایی باید دوری کنم نور زیاد سرو صدای بلند عطرای تند کم خوابی حالمو بدمیکنه سردردای فجیع میده.

راجب فشار مغزم فقط چشم راستم سیاهی میرفت گاهی و گوش سمت چپم توش صدای باده ولی برای بعضیای دیگه تاری هست دوبینی هست سرگیجه و عدم تعادل هست