2777
2789
عنوان

اعصابم خوررررده نی نی نیومدددد

288 بازدید | 26 پست

این ماه اقدام کردم برای بارداری اما الان پری شدم😭😭😭😭 هرچی به شوهرم میگم باید چند ماه اقدام کنیم نمیفهمه. میگه باشه عزیزم ولی میدونم داره با خودش فکر میکنه من یا خودش مشکلی داریم که حامله نشدم😭

عزیزم چندماه اول عادیه بوخدااااااااااااا

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلممم.انشالا ماه بعد حتما میشه.سعی کن اصلا بهش فکر نکنی تجربه من و اطرافیانم میگه هر چی بیشتر بهش فکر کنی و استرسشو داشته باشی بدتر میشه.من همون ماهی که کلا بی خیالش شدم و قیدشو زدم باردار شدم.شوهر منم شاید تو دلش فکر میکرد مشکلی دارم.اما بهش گفتم بعد جلوگیری یک سال زمان میبره تا رحم اماده بشه.طبیعیه دگ.دونه گیاهم یهویی جواب نمیده.چه برسه به انسان.

ماه اوله بابا

اوه.بابا یه ماه چیه اخه.حالا بزارین یه چند ماه بگذره رحم به شرایط جدید عادت کنه.یه کتاب تو این زمینه گیر بیار که عین همینا توش باشه بعد بهش بگو یه چیز جالب اینجا نوشته و براش بخون مطلبو دگ متوجه میشه از خودت نگفتی

ماه اوله

واااي

همچين گفتي فكر كردم يكساله اقدامي

دختر تا يكسال طبيعيه

من خودم ٤ ماه طول كشيد

استرس نداشته باش

از كيت تخمك گذاري استفاده كن از روز ١٠-٢٠ يه شب درميون نزديكي داشته باش

ان شاءالله ك نتيجه ميگيري

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏