2777
2789
عنوان

خانوما

32 بازدید | 8 پست

لطفا جوابتون هر چی هست دلیلتون هم همراهش بگین 

سوالم اینه ک میخوام نظر شمارو درباره شغل پلیس برای یک خانم رو بدونم .

لطفا توهین نکنید ب همدیگه و موضوع تاپیک فقط جواب بدین 🙏🏻🌱

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم برای خودم دارم فکر میکنم ، حس میکنم خیلی استرس داره

یعنی شمام علاقه دارین و پیگیر هستین ؟

من حضوری پرسیدم بله مث اینکه هم سخته هم استرس داره و شاخه های مختلف داره 

نظرتون چیه کلا عزیزم ..؟

ریشه درختی‌ام که کنار لجن زار رشد میکند , بخواهم ریشه را قطع کنم خود را نابود کرده‌ام
خوبه عالیه سخت نیس اگهدوست داشته باشه

شرایط قبولیش رو اطلاعی دارین عزیزم ؟

عزیزم بنظرم اگه میتونی از پسش بر میای برو

بالاخره خانوما عاطفی ترن ، این شغل هم خطرناکه

اگه برای ازدواجت برای زندگی خودت چه بخای ازدواج کنی چه نخای ، مشکلی ایجاد کنه که میکنه از پسش برمیای؟

💕🌸☘️🌹

عزیزم بنظرم اگه میتونی از پسش بر میای بروبالاخره خانوما عاطفی ترن ، این شغل هم خطرناکهاگه برای ازدوا ...

عزیزم برا خودم نیست سوالم ولی حتما همه چیزشو پذیرفته 

چه مشکلی برای ازدواج ایجاد میکنه ؟

یعنی شمام علاقه دارین و پیگیر هستین ؟من حضوری پرسیدم بله مث اینکه هم سخته هم استرس داره و شاخه های م ...

نه عزیزم خودم علاقه ای ندارم،  اگه از ایناس که باید عملی برن نمی پسندم ولی یه سری هستن پشت سیستم ان اونا باز اوکی تره هرچی شغل کم خطر تر بهتر❤️