2777
2789
عنوان

خانوم های راننده بیایید لطفا

121 بازدید | 24 پست

خانوما من چند سال پیش گواهینامه گرفتم ولی ماشین نداشتم و نشد بشینم الان تازه میخوام شروع کنم دو جلسه رفتم با مربی آموزشگاه بد نبود ولی احساس می کنم اینطوری راننده نمیشم چون خودش کلاجو ترمزو کنترل میکنه تجربه شما چیه ؟ چیکار کنم به نظرتون ؟ خودم تنها هم میترسم برم تصادف کنم 

شما بعد چه مدت تمرین راننده شدین ؟ 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه ادم کاربلد برو بیرون زیر و بمشو یادت بده

همون مربی آموزشگاه یعنی ؟ همچین کسیو ندارم 

اگر احساس کنم نظرم مفیده میگم 🌱 اگه احساس کنم ذره ای بهم بی احترامی شده دیگه جوابی نمیدم 😊🙌 سعی میکنم همه رو دوست داشته باشم 🤍

فقط میگم که اصلا به بوق زدنا و مسخره کردنای دیگران توجه نکن و خیلی با احتیاط اولش رانندگی کن تا تصادف نکنی زده بشی. دو هفته همه کارت این باشه که بری بیرون هرروز و رانندگی کنی نه اینکه تفریحی هروقت شد بری. خودت متوجه تغییرت میشی

منم دقیقا شرایط تو رو دارم

چه کنیم 🥲

امروز با خودم گفتم شاید واقعا در توانم نیست اما خانومای مسن که میبینم نشستن میگم یعنی من که جوونم نمیتونم 

از جاهایه خلوت شروع کن ، خودت دستت میاد کی میتونی بری جاهای شلوغ

مثلا روزی نیم ساعت برم جای خلوت خوبه ؟ 

خاموش میکنم کلاجم ضعیفه 

چه کنیم 🥲امروز با خودم گفتم شاید واقعا در توانم نیست اما خانومای مسن که میبینم نشستن میگم یعنی من ک ...

ینی انگار ذهن منو داری میخونی .دقیقا متم گاهی میگم بیخیال .ولی وقتی خانمای مسن میبینم که تو شلوغی شهر رانندگی میکنن از بی عرضگی خورم بدم میاد😬

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

الکی پول کلاس نده خودت تنها بشین جای خلوت برو شزوع کن من ۶ صبح جمعه میرفتم سمت لواسون

مرسی عزیزم 

چه مدت جای خلوت میرفتی ؟ 

کلا چقدر طول کشید رانندا بشی