2777
2789

دوستای که جدا شدید بعدش زندگی براتون سخت‌تر شده یا بهتر شده دچار عذاب وجدان شید که برگردید 

شوهرم کتکم میزد حس میکنم این اواخر بهم خیانتم میکرد خیلی آزارم داد ولی از طلاق میترسم 

من الان تنهام، بی پولم، سایر نیازهامو سرکوب میکنم واقعا این مرد برا چیمه

منم میترسم از تنهایی ولی زندگی با اونم خیلی سخت بود خرجی نمی‌داد بهم اهمیت نمی‌داد شبا حتی کنار نمیخوابید

نمی‌دونم وی کار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میترسم از تنهایی ولی زندگی با اونم خیلی سخت بود خرجی نمی‌داد بهم اهمیت نمی‌داد شبا حتی کنار نمیخ ...

منم همه اینا هستم بخاطر این نوشتم این مرد برا چیمه،  خرجی نمیده به من واسه پسرمون چند میلیون هزینه میکنه ولی من نه میگه نباید انتظار داشته باشی، راستش پسرم کارت شو به من میده میگه مامان این ماله تو خانومی هزینه هات بیشتره،  و اون منم که شبا کنارش نمیخوابم اون منم که دلم باهاش نیست،  بشم گفتم به خاطر خاطره هامون اینجام،  اگه اونا نبودن منم الان نبودم  💔 ببخش من نمیتونم بنویسم حالم گرفته شد

منم همه اینا هستم بخاطر این نوشتم این مرد برا چیمه، خرجی نمیده به من واسه پسرمون چند میلیون هزینه م ...

عزیزم انشاالله خدا پسرتو حفظ کنه ... برا منم دعا کن خیلی اذیتم کرده خیلی