2777
2789
عنوان

آیا من کار بدی کردم به نظرتون

371 بازدید | 22 پست

امروز برا اولین بار اجازه ندادم مامانم ریز به ریز زندگیم و کجا رفتم و چکار کردم و هرچیزی که گذشته و نگذشته رو از زبونم بکشه و دخالت کنه برا همین سریع قهر کرد و خدافظی کرد 

طبق تربیتی که خودش انجام داده برا منه بدبخت بعد انجام کاری که حقمه عذاب وجدان میگیرم و الان عذاب وجدان دارم 🥺😪 خیلی بیچاره ام 

خب منم الان خانواده خودمو تشکیل دادم بچه نیستم که همیشه کل زندگیمو والدینم بدونن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خیلی شرمنده ببخشید مزاحمت شدم ببخشید اگر مشکلی نیست میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنی پاک شه:) بازم مرسی

باشه

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در صورت حفظ احترام کار خوبی کردید

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کار بدی نکردی ولی خب یکهویی بوده سخت بوده براشون

نه بارها کم و بیش تذکر دادم ولی رعایت نکرده و هربار ناراحت شده امروز دیگه خیلی جدی برخورد کردم

به نظرم والدین بعد 18سال حق کنترل شدید ندارن ولی خواهشا به خاطر هر هرزه ای تو روی والدینتان واینستید منکه ترجیح میدم مجرد بمونم تا زن عن فحاش موذی لوس گوزی چون عن زارع شم هرزه بد ذات ک.لاه بردار شیاد 

به نظرم والدین بعد 18سال حق کنترل شدید ندارن ولی خواهشا به خاطر هر هرزه ای تو روی والدینتان واینستید ...

چی میگی تو 🫤

تازه پابندی که بهت بسته بودن رو پاره کردی

بهت تبریک میگم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تازه پابندی که بهت بسته بودن رو پاره کردیبهت تبریک میگم

بالاخره یکی بهم دلداری داد 😀 خیر ببینی

بالاخره یکی بهم دلداری داد 😀 خیر ببینی

چون بودم تو شرایطت

وقتی والدین کنترلگر داری و اجازه دخالت بهشون نمیدی اولین واکنششون عصبانیته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چون بودم تو شرایطتوقتی والدین کنترلگر داری و اجازه دخالت بهشون نمیدی اولین واکنششون عصبانیته

عصبانی نمیشه مامانم قهر می‌کنه و صداشو ناراحت می‌کنه و بعدم میگه چیزی نگفتم و خدافظی می‌کنه 

اصلا دوست ندارم کسی جزئیات زندگیمو بدونه 

وقتی هم بهش گفتم میگه من کسی نیستم مامانتم 

خب مگه مامانم ریز به ریز زندگیشو به من میگه نهایتا بگه با خاله فلانی رفته کدوم مغازه تو کدوم خیابون فلان لباس رو خریده 

عصبانی نمیشه مامانم قهر می‌کنه و صداشو ناراحت می‌کنه و بعدم میگه چیزی نگفتم و خدافظی می‌کنه اصلا دوس ...

میدونم

اونم سوء استفاده روانیه دیگه

اینا مظلوم نماییو خوب یاد گرفتن

چه فرقی داره که سرت داد بزنه یا واست صداشو ناراحت کنه؟

تو هم زرنگ باش

نگو نمیخوام بهت بگم

یه سری چیز رندوم بهش بگو و هر چی پرسید دیگه چی، بگو همینا چیز دیگه ای نشده

میدونماونم سوء استفاده روانیه دیگهاینا مظلوم نماییو خوب یاد گرفتنچه فرقی داره که سرت داد بزنه یا واس ...

اوهوم درسته 👍 

میدونماونم سوء استفاده روانیه دیگهاینا مظلوم نماییو خوب یاد گرفتنچه فرقی داره که سرت داد بزنه یا واس ...

آره واقعا با سو استفاده هیچ فرقی نداره این رفتارا